hit counter joomla

Activiteiten

folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Activiteiten

Op deze pagina vindt u het jaarlijks wisselende aanbod van activiteiten.
Vaste kringen, gespreksgroepen, open kerk vindt u op de pagina kringen.
In de rechterkolom ziet u activiteiten in en rond Alkmaar die door anderen worden georganiseerd. 

Dagtocht voor onze senioren

Op 25 augustus 2022 wordt er weer een senioren dagtocht georganiseerd door de diaconie van de Protestantse Gemeente Alkmaar. We vertrekken om 8.45 uur vanaf het Europaplein in de Mare en om 9.00 uur vanaf de Hoefstate in het Hoefplan.
We rijden als eerste naar De Witte Bergen in Eemnes voor koffie met gebak. Hierna gaan we door naar Terwolde in Gelderland waar het diner “Dekselse Pannetjes” inclusief een dessert wordt geserveerd in Brasserie Kriebelz. Na het diner maken we een rondrit met een gids in de bus over de Veluwe en de heidevelden (ca 1,5 uur). Daarna komen we terug bij ons restaurant voor een vrije consumptie.

Lees meer...

Meer...

Geen evenementen