Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

kerkdiensten

10 juli 2022  10:00 uur:
pastor A. Martens

17 juli 2022  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel

24 juli 2022  10:00 uur:
ds. S. Rozendal, Alkmaar

31 juli 2022  10:00 uur:
ds. R.J. Kooiman, Hoorn

Andere diensten in het totaaloverzicht.

nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor baby’s, peuters en kleuters van 0 t/m 5 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In de viering beginnen we met het licht en we sluiten af met de zegen. We zingen eenvoudige liedjes op bekende kinderwijsjes. Het bijbelverhaal wordt zo verteld dat de kinderen volop mee kunnen doen.
De Peuterkerk is een eerste kennismaking met de kerk en het samen vieren. Onze ervaring is dat kinderen en volwassenen het heel erg leuk vinden! Dus kom kijken en meedoen.Van harte welkom!
De viering duurt een half uur en na afloop kunnen de kinderen spelen en is er koffie en limonade.
Wil je weten hoe een Peuterkerkviering gaat, kijk dan naar het filmpje:

De volgende zondagen is er weer een peuterkerkdienst:

• op 2 oktober 2022 met "De ark van Noach"
  • op 11 december 2022 met "Het Kerstverhaal"
  • op 12 februari 2023 met "De bruiloft in Kana"
  • op 2 April 2023 vieren we "Palmpasen"

De Peuterkerk is voor de leeftijd van 0 t/m 5 jaar en oudere broers en zussen zijn ook van harte welkom. De viering duurt een half uur en na afloop kunnen de kinderen spelen en is er limonade en koffie.

jonaverlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02scheppingbeeld2arkvannoach20165arkvannoach20164
indeboot2019uitdewalvis2019