Komende vieringen

ds. S. Verhagen

30 mei 2021  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor baby’s, peuters en kleuters van 0 t/m 5 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In de viering beginnen we met het licht en we sluiten af met de zegen. We zingen eenvoudige liedjes op bekende kinderwijsjes. Het bijbelverhaal wordt zo verteld dat de kinderen volop mee kunnen doen.
De Peuterkerk is een eerste kennismaking met de kerk en het samen vieren. Onze ervaring is dat kinderen en volwassenen het heel erg leuk vinden! Dus kom kijken en meedoen.Van harte welkom!
De viering duurt een half uur en na afloop kunnen de kinderen spelen en is er koffie en limonade.
Wil je weten hoe een Peuterkerkviering gaat, kijk dan naar het filmpje:

Oe Peuterkerkdienst van 18 april is verplaatst naar zondag 30 mei om 16.00 uur. We hopen dan weer in de Blije Mare de dienst te kunnen vieren.
Het thema is het scheppingsverhaal. Dat betekent dat God alles maakte. Eerst waren er geen mensen en dieren. Ook bomen, planten en de zee waren er niet. Er was helemaal niets.
De dienst is voor kinderen van 0 tot 5 jaar. En daarbij: oudere broers en zussen zijn ook welkom om mee te doen.
In mei komt hier op de site een bericht of de dienst inderdaad in de Blije Mare gevierd kan worden en hoe je jezelf dan op kan geven..

jonaverlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02scheppingbeeld2arkvannoach20165arkvannoach20164
indeboot2019uitdewalvis2019