hit counter joomla

Komende vieringen

 
 01 mrt 2020  10:00 uur:
ds. S. Rozendal, Alkmaar
 
 08 mrt 2020  10:00 uur:
nnb
 
 15 mrt 2020  10:00 uur:
pastor A. Martens
 
 22 mrt 2020  10:00 uur:
ds. J.W. Stam, Barendrecht

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Tijdens de afwezigheid van ds. Verhagen houden wij u hier op de hoogte van de planning van de kerkdiensten.


Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.


facebook

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Zangdienst en maaltijd

AFGELAST Zondag 1 maart aanstaande is er een zangdienst om 17.00 uur in de Immanuelkerk. Marten Kamminga begeleidt de samenzang. We zingen nostalgische liederen én liederen van deze tijd.
Na de dienst is er de mogelijkheid om met elkaar te eten in de hal van De Blije Mare. Dat kost € 7.50 per persoon inclusief een drankje. We eten oudhollandse gerechten.

Lees meer...

Uit de Wijkkerkenraad

Verdeling aandachtsvelden binnen db
Om rechtstreeks contact tussen de wijkkerkenraad en de verschillende (werk)groepen in onze wijk mogelijk te maken heeft elk bestuurslid van het dagelijks bestuur van de wijkkerkenraad een aantal aandachtsvelden toebedeeld gekregen. Dit is ook eerder gemeld tijdens gemeentebijeenkomsten over de nieuwe structuur.

Lees meer...

Hartelijk bedankt!

Ik wil iedereen ook langs deze weg hartelijk bedanken voor de helende aandacht voor mij en mijn gezin in de afgelopen periode. Dank voor de vele mooie bloemen. Dank voor de vele bemoedigende en ontroerende woorden en beelden in de vorm kaarten: de stapel ligt nu met een rood lint erom op mijn bureau. Dank voor jullie brieven, mailtjes, appjes en telefoontjes.

Lees meer...

Kindercatechese in maart

Op donderdagmiddag 5, 12, 19 en 26 maart is er kindercatechese voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. Het wordt gegeven door dominee Sibilla en Caroline Langeweg van de kindernevendienst. We verdiepen ons in het leven in de tijd van Bijbel, we doen Godly Play over het avondmaal, er is een filmmiddag en we sluiten zoals ieder jaar af met het samen eten van een Pesachmaaltijd.

Lees meer...

Exposities

Trouwfoto’s en 75 jaar bevrijding
De expositie van trouwfoto’s in de vitrinekast is een groot succes. Ruim veertig foto’s van bruidsparen staan er tentoongesteld. Vaak is het een zoekplaatje (wie is wie?) en worden er spontaal verhalen verteld over de trouwdag, over de partner die er niet meer is en over zelfgemaakte bruidsjurken of gehuurde smokings.

Lees meer...

Verhuizing

aluminium, doppen en kaarsvet

Lieve mensen van De Blije Mare, per 15 februari ben ik verhuisd. Dank jullie wel voor alle lieve woorden en felicitaties. Mochten jullie bijvoorbeeld tijdens een gezellig fietstochtje, een kopje koffie of thee of een plaspauze nodig hebben, schroom dan niet om aan te bellen. Als ik thuis ben, zijn jullie welkom in Noord Scharwoude.

Lees meer...

Ziekenzalving

In onze gemeente kennen we het niet zo goed: ziekenzalving. Maar ook bij ons is er natuurlijk de ervaring met ziekten op lichamelijk en geestelijk vlak. Daarbij mogen we geloven dat God betrokken is bij hen die door ziekte gebroken en beperkt leven. In onze kerk gebeurt het vaak dat we onze moeite in deze voorleggen in gebed, in ons persoonlijk gebed thuis, in een gebedsgroep en ook in de voorbede tijdens de zondagse vieringen. Maar met ziekenzalving zijn de meesten van ons minder vertrouwd.

Lees meer...

Pastoraat ouderen

Voor wijk Noord is er geen aparte ouderenpastor meer. Gezien de omvang van de wijkgemeente en de capaciteit van het pastorale team, werd dit niet mee nodig geacht. Als je het graag wilde was het al mogelijk om ook als 75plusser een keer bezoek van mij te krijgen, en zo nu en dan heb ik ook ouderen bezocht.

Lees meer...

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.