hit counter joomla

Komende vieringen

 
 23 sept 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 30 sept 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 14 okt 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst. 
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

facebook

Belevenissen van dominee Sibilla - september 2018

Bij ons achter zat een ijsvogel. Vroeger stond deze vogel op de cover van het Vogelaartje – het jeugdtijdschrift van de Vogelbescherming. Want in mijn jeugd was de ijsvogel ernstig bedreigd. Nu kom ik uit het meest vervuilde decennium van de afgelopen honderd jaar, de jaren ’70. Mijn jeugd werd gestempeld door zure regen, Tsjernobyl en mijn vader (geboortejaar 1936) die altijd zei dat er vroeger heel veel kikkers waren.

Lees meer...

Startzondag 16 september – Wie ben jij?

Het thema van de startzondag op 16 september is: Wie ben jij? We hopen elkaar op deze startzondag een beetje beter te leren kennen. Verder is het plan is om een start te maken met een zogenaamd Smoelenboek. En ook om een soort Heel De Blije Mare Bakt te doen; zo kunnen we letterlijk iets van de ander proeven bij de koffie. Meer info volgt op de zondagsbrieven en facebook, houd het in de gaten. En het mooiste van de startzondag is dat we, als alles volgens plan verloopt, een nieuw gemeentelid erbij krijgen: M.N., 43 jaar, moeder van drie kinderen en partner van D. Zij zal in deze viering de doop ontvangen.

Sibilla Verhagen

Relax bij Messy Church

Kom gezellig naar Messy Church op zondag 10 juni, aanvang 16:00, in de Blije Mare. We gaan relaxen want het schoolseizoen loopt ten einde, de zomer komt eraan en bij Jezus mag je tot rust komen. Kom op je slippers, in je pyjama of je makkelijke strandjurk, neem je slaapknuffel mee en ga lekker liggen in een zitzak. Bij Messy Church leert oud van jong. Met van alles om te ‘doen’, een korte viering en comfort food.

Talenten gezocht

Iedere zondag tijdens de viering is er muziek: orgel of pianospel om de zang te begeleiden. In sommige diensten werkt Collage mee , en af toe speelt er iemand op een ander instrument.
Muziek en het samen zingen is een belangrijk onderdeel van de zondagse vieringen. Want waar zouden we zijn zonder muziek. Samen zingen maakt je vrolijk, het verbindt en we prijzen God.

Lees meer...

Ook iets van jouw leven?

In de viering van 21 januari heeft Arie Bergwerff met ons zijn levensverhaal gedeeld, hoe zijn gang door het geloof verbonden was en is met hoe hij opgroeide en wat er op zijn pad kwam. Dit persoonlijke verhaal leverde veel herkenning op en raakte mensen. Graag zou ik wat vaker zulke persoonlijke levensverhalen willen delen. Dus als je denkt: dat wil ik ook wel, geef het dan bij mij aan.

Lees meer...

Op zoek naar...

Wij zoeken mensen die er voor andere mensen willen zijn. Die het belangrijk vinden om iets te doen aan de eenzaamheid. Die houden van een mooi gesprek en een lach. Wij bieden: uitwisseling van kennis en ervaringen binnen verschillende generaties. Een wederzijdse waardering. Verrassende gesprekken. Een grotere betrokkenheid en begrip van verschillende generaties. Begeleiding in de eerste kennismaking en ontmoetingen.

Lees meer...

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.