Komende vieringen

ds. E.A.H. van Melle-Baaijens, Oudorp

28 mrt 2021  10:00 uur:
ds. D.P. Jans

Voor alle diensten geldt, dat u zich moet aanmelden! Tel.: 06 47 92 26 95; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit moment zijn de diensten alleen online te volgen.

Zondag 17 januari, Kana-zondag Lezing: Johannes 2: 1-11 Het water herkende zijn Heer en bloosde.

Zondag 24 januari Marcus 1: 14-20 Jezus roept zijn eerste leerlingen: ‘Kom, volg mij!’

Zondag 31 januari Voorganger: ds. Theo Witkamp. Op het leesrooster staat Marcus 1: 21-28 In de synagoge in Kafarnaüm.

Zondag 7 februari Marcus 1: 29-39 Het nieuws over Jezus gaat viral.

Zondag 14 februari Voorganger: ds. Joan Idzenga. Op het leesrooster staat Marcus 1: 40-45 De genezing van de man met huidvraat.

Woensdag 17 februari, begin van de veertigdagentijd, 19.00 uur, eerste avondgebed vanuit de Vrijheidskerk

Zondag 21 februari, eerste zondag in de veertigdagentijd. Lezing: Marcus 1: 12-15. We vieren avondmaal. U wordt van harte uitgenodigd om dit thuis mee te vieren met brood, wijn of druivensap bij de hand. We zijn niet samen in één ruimte, maar wel verbonden met elkaar.

Woensdag 24 februari, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Zondag 28 februari, tweede zondag in de veertigdagentijd, voorganger: ds. Jan Zwart. Op het leesrooster staat Marcus 9: 2-10.

Woensdag 3 maart, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Zondag 7 maart, derde zondag in de veertigdagentijd. Lezing: Johannes 2: 13-25.

Woensdag 10 maart, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Zondag 14 maart, vierde zondag in de veertigdagentijd. Lezing: Johannes 6: 1-15.

Woensdag 17 maart, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Zondag 21 maart, vijfde zondag in de veertigdagentijd, voorganger: ds. Evelien van Melle-Baaijens. Op het leesrooster staat Johannes 12: 20-23.

Woensdag 24 maart, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Takenpakket

De algemene kerkenraad heeft onlangs besloten, dat er in Zuid geen nieuwe kerkelijk werker meer zal worden aangesteld. Het werk dat pastor Albert Kozijn en later collega Corrie van Duinen hebben verzet, heb ik nu toebedeeld gekregen. Dit houdt concreet in, dat ik niet alleen pastor ben voor gemeenteleden onder de 75 jaar, maar voor iedereen! Ik pak deze taak met plezier op!
Dit betekent uiteraard wel, dat ik andere opdrachten minder intensief zal kunnen uitvoeren.

In de werkgroep Pastoraat hebben we afgesproken, dat u zich bij uw wijkcoördinator kunt melden, als u behoefte hebt aan een gesprek met mij. Natuurlijk kunt u mij in dringende gevallen regelrecht benaderen. Graag sta ik voor u klaar!
Omdat we alle hulp kunnen gebruiken, zijn we zeer ingenomen met de toezegging van de twee ouderlingen die in Noord uitvaarten verzorgen, Tinny Olie en Gerard Kluft, dat zij ook in Zuid uitvaartdiensten zullen leiden. Ik dank hen voor hun bereidwilligheid en bewonder hun vakkundige wijze van voorgaan. Natuurlijk zou het mooi zijn, als er ook iemand uit Zuid opgeleid zou willen worden om deze waardevolle taak op zich te nemen.

Een hartelijke groet van huis tot huis,
Nielspeter Jans

online kerkdiensten

Link naar online kerkdiensten:

wie is wie?

nielspeter