Komende vieringen

ds. E.A.H. van Melle-Baaijens, Oudorp

28 mrt 2021  10:00 uur:
ds. D.P. Jans

Voor alle diensten geldt, dat u zich moet aanmelden! Tel.: 06 47 92 26 95; e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Op dit moment zijn de diensten alleen online te volgen.

Zondag 17 januari, Kana-zondag Lezing: Johannes 2: 1-11 Het water herkende zijn Heer en bloosde.

Zondag 24 januari Marcus 1: 14-20 Jezus roept zijn eerste leerlingen: ‘Kom, volg mij!’

Zondag 31 januari Voorganger: ds. Theo Witkamp. Op het leesrooster staat Marcus 1: 21-28 In de synagoge in Kafarnaüm.

Zondag 7 februari Marcus 1: 29-39 Het nieuws over Jezus gaat viral.

Zondag 14 februari Voorganger: ds. Joan Idzenga. Op het leesrooster staat Marcus 1: 40-45 De genezing van de man met huidvraat.

Woensdag 17 februari, begin van de veertigdagentijd, 19.00 uur, eerste avondgebed vanuit de Vrijheidskerk

Zondag 21 februari, eerste zondag in de veertigdagentijd. Lezing: Marcus 1: 12-15. We vieren avondmaal. U wordt van harte uitgenodigd om dit thuis mee te vieren met brood, wijn of druivensap bij de hand. We zijn niet samen in één ruimte, maar wel verbonden met elkaar.

Woensdag 24 februari, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Zondag 28 februari, tweede zondag in de veertigdagentijd, voorganger: ds. Jan Zwart. Op het leesrooster staat Marcus 9: 2-10.

Woensdag 3 maart, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Zondag 7 maart, derde zondag in de veertigdagentijd. Lezing: Johannes 2: 13-25.

Woensdag 10 maart, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Zondag 14 maart, vierde zondag in de veertigdagentijd. Lezing: Johannes 6: 1-15.

Woensdag 17 maart, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Zondag 21 maart, vijfde zondag in de veertigdagentijd, voorganger: ds. Evelien van Melle-Baaijens. Op het leesrooster staat Johannes 12: 20-23.

Woensdag 24 maart, 19.00 uur, avondgebed vanuit de Vrijheidskerk.

Ontmoetingspastoraat

De afgelopen tijd heb je er al het één en ander over kunnen lezen: Ontmoetingspastoraat.
Wat het inhoudt? Eigenlijk precies wat het woord zegt: Samen iets ondernemen en elkaar ontmoeten. Er wordt al heel wat georganiseerd om elkaar te ontmoeten: samen eten in de Wijkplaats, koffie na de kerkdienst, jeugdgroep, tuingroep … nou ja noem maar op. Maar daarmee bereiken we niet iedereen en dat willen we nu juist wel: voor elk wat wils zeg maar. Want ontmoeting heeft de toekomst!

Dus de vraag is: wie wil ons team compleet maken en heeft zin om zich (voor een tijdje) bij ons aan te sluiten en mee te denken over ontmoeting en pastoraat? Het team is op zoek naar mensen die zin hebben in een nieuwe uitdaging, die iets nieuws willen opbouwen en die bovenal enthousiast zijn. Ben je geen regelmatige kerkganger, maar wil je op een andere manier wel betrokken zijn bij de kerk? Dan is dit je unieke kans! Graag zien wij uit elke “deelwijk” een aanmelding zodat heel Zuid vertegenwoordigd is.
Voel jij je aangesproken door één van deze punten en heb je zin om iets nieuws op te bouwen gericht op de toekomst van de kerk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie en/of aanmelding:
Hartelijke groet, het (nog niet complete) ontmoetingspastoraatteam.

online kerkdiensten

Link naar online kerkdiensten:

wie is wie?

nielspeter