Komende vieringen

06 okt 2019  10:00 uur:

13 okt 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

29 september bevestiging ambtsdragers
In het vorig kerkblad zijn er nieuwe ambtsdragers voorgedragen, zij zullen de wijkkerkenraad van Noord gaan versterken. Op 29 september staat de bevestiging gepland.

6 oktober viering met persoonlijk verhaal
In de viering van 6 oktober wordt er een persoonlijk verhaal gedeeld. We hebben dit twee keer eerder gedaan, in januari 2018 vertelde Arie over zijn ontwikkeling in geloof en leven en afgelopen januari hoorden van Henny haar ervaring met haar psychische ziekte. In de viering van 6 oktober delen Dyane en Mariella, beiden veertigers, hun ervaring in leven&geloof met lesbisch zijn. Het is goed om elkaars verhalen te horen want het kan ons helpen in het groeien in liefde voor elkaar. Deze viering stond voor 23 juni gepland maar toen was Dyane verhinderd door een longontsteking. We hopen haar en Mariella 6 oktober in goede gezondheid te treffen.

13 oktober Kunst van Kink
In de viering 13 oktober laten we ons inspireren door de kunst van Kink die zij gemaakt hebben over het Hooglied. De kunstwerken hangen vanaf begin september in de ontmoetingshal van de Blije Mare. De viering wordt rond deze kunstwerken vormgegeven.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Zondagbrieven

Op de meeste zondagen en kerkelijke feestdagen komt er een zondagsbrief uit met daarin de orde van dienst en mededelingen.

Op deze pagina kunt u zondagbrieven downloaden voor zover deze beschikbaar zijn. Oude exemplaren kunnen opgevraagd worden via het hieronder vermelde e-mailadres.
Uit de op deze pagina gepubliceerde versies van de zondagsbrieven zijn privégegevens zoveel mogelijk verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

wie is wie?

sibilla