Komende vieringen

01 dec 2019  10:00 uur:

08 dec 2019  10:00 uur:
nnb

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Tijdens de afwezigheid van ds. Verhagen houden wij u hier op de hoogte van de planning van de kerkdiensten.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Zondagbrieven

Op de meeste zondagen en kerkelijke feestdagen komt er een zondagsbrief uit met daarin de orde van dienst en mededelingen.

Op deze pagina kunt u zondagbrieven downloaden voor zover deze beschikbaar zijn. Oude exemplaren kunnen opgevraagd worden via het hieronder vermelde e-mailadres.
Uit de op deze pagina gepubliceerde versies van de zondagsbrieven zijn privégegevens zoveel mogelijk verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

wie is wie?

sibilla