Komende vieringen

30 sept 2018  10:00 uur:

14 okt 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst.
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

Zondagbrieven

Op de meeste zondagen en kerkelijke feestdagen komt er een zondagsbrief uit met daarin de orde van dienst en mededelingen.

Op deze pagina kunt u zondagbrieven downloaden voor zover deze beschikbaar zijn. Oude exemplaren kunnen opgevraagd worden via het hieronder vermelde e-mailadres.
Uit de op deze pagina gepubliceerde versies van de zondagsbrieven zijn privégegevens zoveel mogelijk verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

wie is wie?

sibilla