Komende vieringen

ds. S. Verhagen

26 apr 2020  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Stille week
Voor de Stille week willen we aansluiten bij de thema’s van Sta Op. Om een rode lijn in de muziek te hebben, is er dit jaar gekozen voor liederen uit Taizé en Iona.

Palmzondag 5 april:
Johannes 12:12-19: Hosanna! Gezegend hij die komt in de naam van de Heer, de koning van Israël.

Maandag 6 april:
Matteüs 25:1-13: wees dus waakzaam, want jullie weten niet op welke dag en op wel tijdstip hij komt.

Dinsdag 7 april
Matteüs 26:1-27 en 26:66: Door die olie over mij uit te gieten, heeft ze mijn lichaam voorbereid op het graf.

Woensdag 8 april:
Johannes 12:20-36: Als een graankorrel niet in de aarde valt en sterft, blijft het één graankorrel, maar wanneer hij sterft, draagt hij veel vrucht.

Witte Donderdag 9 april
Johannes 13:1-30. Ik heb een voorbeeld gegeven; wat ik voor jullie heb gedaan, moeten jullie ook doen.
Voorganger Ane Mulder
We vieren het avondmaal in de kring

Goede Vrijdag 10 april:
Lucas 23:43. Heden zult U met mij in het paradijs zijn.
Voorganger: Gerard Kluft.
In deze viering staat de hoop die leven doet centraal. We zijn stil, zingen en bidden de overweging zal hoopvol zijn. Er zullen in deze dienst veel rituelen plaats vinden.

Stille Zaterdag 11 april:
Voorganger: Jelmer Voet
De zaterdag voor Pasen is de Stille zaterdag. Op deze dag zullen jongeren in de kerk waken en stilstaan in de aanloop naar Pasen. Met medewerking van jongeren zal hier in de wake passend vorm aan gegeven worden.

Zondag 12 april, Pasen:
Johannes 20: 1-18. Maria uit Magdala ging naar de leerlingen en zei tegen hen: ‘Ik heb de Heer gezien!’
Voorganger: Ane Mulder.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Zondagbrieven

Op de meeste zondagen en kerkelijke feestdagen komt er een zondagsbrief uit met daarin de orde van dienst en mededelingen.

Op deze pagina kunt u zondagbrieven downloaden voor zover deze beschikbaar zijn. Oude exemplaren kunnen opgevraagd worden via het hieronder vermelde e-mailadres.
Uit de op deze pagina gepubliceerde versies van de zondagsbrieven zijn privégegevens zoveel mogelijk verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

wie is wie?

sibilla