Komende vieringen

06 okt 2019  10:00 uur:

13 okt 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

29 september bevestiging ambtsdragers
In het vorig kerkblad zijn er nieuwe ambtsdragers voorgedragen, zij zullen de wijkkerkenraad van Noord gaan versterken. Op 29 september staat de bevestiging gepland.

6 oktober viering met persoonlijk verhaal
In de viering van 6 oktober wordt er een persoonlijk verhaal gedeeld. We hebben dit twee keer eerder gedaan, in januari 2018 vertelde Arie over zijn ontwikkeling in geloof en leven en afgelopen januari hoorden van Henny haar ervaring met haar psychische ziekte. In de viering van 6 oktober delen Dyane en Mariella, beiden veertigers, hun ervaring in leven&geloof met lesbisch zijn. Het is goed om elkaars verhalen te horen want het kan ons helpen in het groeien in liefde voor elkaar. Deze viering stond voor 23 juni gepland maar toen was Dyane verhinderd door een longontsteking. We hopen haar en Mariella 6 oktober in goede gezondheid te treffen.

13 oktober Kunst van Kink
In de viering 13 oktober laten we ons inspireren door de kunst van Kink die zij gemaakt hebben over het Hooglied. De kunstwerken hangen vanaf begin september in de ontmoetingshal van de Blije Mare. De viering wordt rond deze kunstwerken vormgegeven.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor baby’s, peuters en kleuters van 0 t/m 4 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In de viering beginnen we met het licht en we sluiten af met de zegen. We zingen eenvoudige liedjes op bekende kinderwijsjes. Het bijbelverhaal wordt zo verteld dat de kinderen volop mee kunnen doen.
De Peuterkerk is een eerste kennismaking met de kerk en het samen vieren. Onze ervaring is dat kinderen en volwassenen het heel erg leuk vinden! Dus kom kijken en meedoen.Van harte welkom!
De viering duurt een half uur en na afloop kunnen de kinderen spelen en is er koffie en limonade.

jona13 oktober: Jona

De eerste Peuterkerk van het seizoen is op 13 oktober om 16:00 in de Blije Mare. We doen het verhaal van Jona. Jona gaat op reis, en hij neemt iets mee…neem deze keer ook zelf iets mee voor in de koffer!

kerst8 december: kerstverhaal

Maria krijgt een baby’tje. Het is een heel bijzonder kindje. Het is baby Jezus. De engelen zingen van hem. En herders komen naar hem kijken.
Kom jij ook?

ark9 februari 2020: De Ark van Noach

Er is heel veel water. Zo veel water dat de aarde niet meer te zien is. Gelukkig is er een ark. Op die ark varen Noach en alle dieren mee.
Neem ook jouw eigen dierenknuffel mee!

herder29 maart 2020: De goede Herder

Eén, twee, drie...waar is nummer vier? Schaapje, schaapje, waar ben je nou?
Ga samen met de herder op zoek naar het schaap dat kwijt is.
Wie weet vind jij het wel!

schepping21 juni 2020: De Schepping

Ken jij de maan? En de zon? En zie je de blauwe lucht en de witte wolken? Word jij ook blij van een konijntje, een poes of van mooie bloemen?
God ook! Hij maakte het allemaal en zag dat alles heel goed was.

jonaverlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02scheppingbeeld2arkvannoach20165arkvannoach20164arkvannoach20165