Komende vieringen

30 sept 2018  10:00 uur:

14 okt 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst.
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 met hun (groot)ouders of verzorgers. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In deze viering beleven baby’s en peuters een bijbelverhaal met al hun zintuigen. Er is muziek, er is veel te zien en de kinderen mogen volop meedoen in het verhaal. De viering wordt geleid door ds. Sibilla Verhagen en duurt een halfuur. Na afloop is er wat te drinken en kunnen de kinderen spelen.

14 oktober: De toren van Babel
Op zondag 14 oktober is er om 16:00 in De Blije Mare weer Peuterkerk. We beginnen dit seizoen met het verhaal over de torenbouw van Babel, en we gaan zelf ook een toren bouwen – als dat maar goed gaat. De Peuterkerk is iedere keer weer een mooie belevenis voor de kleintjes, en ook voor de volwassenen. En er zijn heel veel folders waar alle vijf keer Peuterkerk van dit seizoen in staat. Neem wat folders mee uit de kerk, of schiet iemand van het team aan, en deel ze uit aan iedereen voor wie het interessant zou kunnen zijn.

verlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02
scheppingbeeld2arkvannoach20161arkvannoach20164arkvannoach20165