Komende vieringen

ds. A. Kramer, Heiloo

11 aug 2019  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel, Maarssen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 juli familieviering & picknick
Op 7 juli is de viering voor jong en oud en doen de kinderen in de basisschoolleeftijd de hele viering mee. De viering sluit aan bij het project dat de kinderen in de kindernevendienst in de weken ervoor hebben gedaan. In deze viering krijgen de kinderen die na de zomer voor het eerst naar de middelbare school gaan een zegen en cadeau mee voor hun nieuwe levensfase. Na de viering gaan we gezellig met z’n allen picknicken, zie hieronder.

14 juli reiszegen voor diaconale reis
In deze viering krijgen de jongeren en hun reisleiders een reiszegen voor hun diaconale reis naar Ghana.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

brodenenvissenDe Peuterkerk is een viering voor kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 met hun (groot)ouders of verzorgers. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In deze viering beleven baby’s en peuters een bijbelverhaal met al hun zintuigen. Er is muziek, er is veel te zien en de kinderen mogen volop meedoen in het verhaal. De viering wordt geleid door ds. Sibilla Verhagen en duurt een halfuur. Na afloop is er wat te drinken en kunnen de kinderen spelen.

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!
In laatste Peuterkerk voor de zomer doen we een nieuw verhaal. Het dochtertje van Jaïrus is heel erg ziek. Daarom vraag hij of Jezus komt helpen. Zou Jezus dat doen denk je? Kom meedoen in dit mooie verhaal!
Aanvang 16:00 in de Blije Mare, Kajakstraat 60, Alkmaar. Toegang vrij.
Ook voor na de zomer staan er weer Peuterkvieringen gepland: 13 oktober en 8 december (2019) en 9 februari, 29 maart en 21 juni (2020).

verlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02
scheppingbeeld2arkvannoach20161arkvannoach20164arkvannoach20165