Komende vieringen

ds. S. Verhagen

17 feb 2019  10:00 uur:
ds. M. Kraak, Opperdoes

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Samen gemeente zijn: 20 januari en 10 februari
In verband met de gaventest op 10 februari, zie hiernaast, is op 20 januari en 10 februari het thema van de vieringen: samen gemeente zijn. Wat zegt de Bijbel over samen gemeente van Christus zijn, wat is in deze tijd belangrijk voor het goed functioneren van onze gemeente en wat is onze eigen plek hierin?

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

brodenenvissenDe Peuterkerk is een viering voor kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 met hun (groot)ouders of verzorgers. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In deze viering beleven baby’s en peuters een bijbelverhaal met al hun zintuigen. Er is muziek, er is veel te zien en de kinderen mogen volop meedoen in het verhaal. De viering wordt geleid door ds. Sibilla Verhagen en duurt een halfuur. Na afloop is er wat te drinken en kunnen de kinderen spelen.

Op 10 februari is er weer Peuterkerk in de Blije Mare, aanvang 16:00. We doen het verhaal van Vijf broden en twee vissen. Wie heeft er iets te eten? Een jongetje heeft vijf broden en twee vissen. Zou dit genoeg zijn?.

blader in het boekje:

Loading data...