Komende vieringen

09 dec 2018  10:00 uur:

16 dec 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Op 4 november is er Gedenken Overledenen. Er is voor en tijdens de viering gelegenheid om een gedachtenislichtje aan te steken. Ook zullen de namen genoemd worden van de gemeenteleden die het afgelopen jaar zijn overleden. Anno Bos zal met een achttal zangers een mooie muzikale bijdrage leveren aan deze viering. De viering bereid Sibilla voor met ouderling Gerard Kluft.

Op 11 november is er een familieviering. De kinderen (vanaf 4 jaar) kunnen de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst. Op deze datum gaan we stilstaan bij het leven van de heilige van die dag: Sint Maarten. Wist je dat er ook een lied over hem in het Nieuwe Liedboek staat? Het is lied 744 (naast het lied over Sinterklaas).

Adventzondag met kunstwerken van Kink
De eerste adventszondag, 2 december, is de viering rond de mooie kunstwerken van Kink. Ze hangen al een tijdje in de hal van de Blije Mare en het thema van de werken is de Pelgrimspsalmen. We gaan met de kunstwerken uitkijken naar wat komt.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

archenoah 336102De Peuterkerk is een viering voor kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 met hun (groot)ouders of verzorgers. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In deze viering beleven baby’s en peuters een bijbelverhaal met al hun zintuigen. Er is muziek, er is veel te zien en de kinderen mogen volop meedoen in het verhaal. De viering wordt geleid door ds. Sibilla Verhagen en duurt een halfuur. Na afloop is er wat te drinken en kunnen de kinderen spelen.

Op zondag 9 december gaat het over de Ark van Noach.
16:00 uur in De Blije Mare.

blader in het boekje:

Loading data...