Komende vieringen

pastor A. Martens

22 mrt 2020  10:00 uur:
ds. J.W. Stam, Barendrecht

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Tijdens de afwezigheid van ds. Verhagen houden wij u hier op de hoogte van de planning van de kerkdiensten.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor baby’s, peuters en kleuters van 0 t/m 4 jaar en hun ouders, grootouders of oppas. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In de viering beginnen we met het licht en we sluiten af met de zegen. We zingen eenvoudige liedjes op bekende kinderwijsjes. Het bijbelverhaal wordt zo verteld dat de kinderen volop mee kunnen doen.
De Peuterkerk is een eerste kennismaking met de kerk en het samen vieren. Onze ervaring is dat kinderen en volwassenen het heel erg leuk vinden! Dus kom kijken en meedoen.Van harte welkom!
De viering duurt een half uur en na afloop kunnen de kinderen spelen en is er koffie en limonade.

herder29 maart 2020: De goede Herder

Eén, twee, drie...waar is nummer vier? Schaapje, schaapje, waar ben je nou?
Ga samen met de herder op zoek naar het schaap dat kwijt is.
Wie weet vind jij het wel!

schepping21 juni 2020: De Schepping

Ken jij de maan? En de zon? En zie je de blauwe lucht en de witte wolken? Word jij ook blij van een konijntje, een poes of van mooie bloemen?
God ook! Hij maakte het allemaal en zag dat alles heel goed was.

jonaverlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02scheppingbeeld2arkvannoach20165arkvannoach20164
indeboot2019uitdewalvis2019