Komende vieringen

30 sept 2018  10:00 uur:

14 okt 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 oktober Jongerenviering in Vrijheidskerk.
Kom op 7 oktober naar de Vrijheidskerk, in de Blije Mare is dan geen viering. Het is een gezamenlijke dienst en dit keer is het ook een Jongerenviering. Het thema is, zo vlak bij 8 oktober: Vrijheid.

14 oktober: Vriendendienst.
Op 14 oktober is er een Vriendendienst. Het thema is nog niet bekend, houd de zondagsbrief en facebook in de gaten. Er is voor deze dienst twee doopaanvragen, dus we hopen ook nieuwe gemeenteleden te verwelkomen.

14 oktober 's middags is er Peuterkerk.

Behoefte aan pastoraal bezoek?

In onze gemeente doen wij pastoraal bezoek ‘naar behoefte’. Dit betekent dat er niet standaard, bijvoorbeeld elk jaar, een huisbezoek wordt afgelegd. Maar je moet zelf aangeven als je een bezoek op prijs stelt. De reden of aanleiding kan uiteenlopend zijn en wordt door jouzelf bepaald. Bij mijn weten is er, gedurende de drie jaar dat ik in onze gemeente ben, nog nooit een bezoek geweigerd. Dus ik zou zeggen: het kan altijd. Je kunt ook zelf aangeven of je graag wilt dat de predikant, een ouderling of de ouderenpastor (Albert Kozijn) langskomt.
Wil je zelf bezoek, of weet je iemand die graag bezoek wil, geef het door. Tot en met 75 jaar bij mij, en vanaf 76 jaar bij Anja Bergwerff.

ds. Sibilla Verhagen

Tijdelijke oplossing

Door het vertrek van Yvonne Smit verandert er de komende tijd het één en ander t.a.v. bezoekwerk. Albert Kozijn is vanaf september beschikbaar voor het bezoekwerk aan 75 plus in Alkmaar Noord. Hij zal dit één dagdeel per week doen, daarnaast zal Sibilla Verhagen waar nodig bijspringen.

Wilt u een pastoraal gesprek met Albert Kozijn of Sibilla Verhagen geeft u dat dan door aan uw huidige bezoekouderling. Zij zullen er dan voor zorgen dat dit in orde komt.
Daarnaast blijven de ouderlingen en pastorale bezoekers natuurlijk hun bezoekwerk doen.
De pastorale ouderingen zijn bij vragen voor het ouderenpastoraat ook bereikbaar. (zie de colofon van Samen Verder). Op deze manier hopen wij als pastoraatgroep de continuïteit in het bezoekwerk te behouden, in deze vacante periode.

wie is wie?

sibilla