Komende vieringen

06 okt 2019  10:00 uur:

13 okt 2019  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

29 september bevestiging ambtsdragers
In het vorig kerkblad zijn er nieuwe ambtsdragers voorgedragen, zij zullen de wijkkerkenraad van Noord gaan versterken. Op 29 september staat de bevestiging gepland.

6 oktober viering met persoonlijk verhaal
In de viering van 6 oktober wordt er een persoonlijk verhaal gedeeld. We hebben dit twee keer eerder gedaan, in januari 2018 vertelde Arie over zijn ontwikkeling in geloof en leven en afgelopen januari hoorden van Henny haar ervaring met haar psychische ziekte. In de viering van 6 oktober delen Dyane en Mariella, beiden veertigers, hun ervaring in leven&geloof met lesbisch zijn. Het is goed om elkaars verhalen te horen want het kan ons helpen in het groeien in liefde voor elkaar. Deze viering stond voor 23 juni gepland maar toen was Dyane verhinderd door een longontsteking. We hopen haar en Mariella 6 oktober in goede gezondheid te treffen.

13 oktober Kunst van Kink
In de viering 13 oktober laten we ons inspireren door de kunst van Kink die zij gemaakt hebben over het Hooglied. De kunstwerken hangen vanaf begin september in de ontmoetingshal van de Blije Mare. De viering wordt rond deze kunstwerken vormgegeven.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Kerkdiensten Noord

immanuelkerkOver de kerkdiensten Sectie Noord - Immanuelkerk

Elke zondag om 10:00 uur is er een kerkdienst in de Immanuelkerk, een van de kerkzalen van kerkelijk centrum De Blije Mare in Alkmaar Noord
Het adres van het kerkgebouw is: Kajakstraat 60, 1826 DV Alkmaar.

wie is wie?

sibilla