Komende vieringen

ds. J.W. van den Berg, Voorhout

12 aug 2018  10:00 uur:
ds. R.J. Kooiman, Hoorn

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete Bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete Bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

Kerkdiensten Noord

immanuelkerkOver de kerkdiensten Sectie Noord - Immanuelkerk

Elke zondag om 10:00 uur is er een kerkdienst in de Immanuelkerk, een van de kerkzalen van kerkelijk centrum De Blije Mare in Alkmaar Noord
Het adres van het kerkgebouw is: Kajakstraat 60, 1826 DV Alkmaar.

wie is wie?

sibilla