reserveer

ds. S. Verhagen

22 nov 2020  09:30 uur:
ds. F. van Melle, Oudorp

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Kerkdiensten wijkgemeente Noord - Immanuelkerk

noord kerkzaal

Elke zondag om 10:00 uur is er een kerkdienst in de Immanuelkerk, een van de kerkzalen van kerkelijk centrum De Blije Mare in Alkmaar Noord. -> vanaf juli om 09:30 uur.
Het adres van het kerkgebouw is: Kajakstraat 60, 1826 DV Alkmaar.

Aangepaste gebruiksregels in de Blije Mare - 09-10-2020

Beste gemeenteleden,

Om te beginnen deze wens: hopelijk gaat het jou en u goed in deze tijd van weer oplopende corona-besmettingen.
Met dit bericht willen we laten weten dat het maximaal aantal toegestane deelnemers aan de vieringen in de Blije Mare nu maximaal 30 is, exclusief de medewerkers zoals predikant, ambtsdragers, enz.
Het protocol (versie 2020-10-09) is hierop aangepast en is zoals gebruikelijk op de website van onze wijk PGA-Noord gepubliceerd. Sinds vorige week zijn in het protocol ook afspraken over het gebruik van mondkapjes opgenomen.
Inmiddels is voor komende zondag 11 oktober het maximaal aantal inschrijvingen bereikt; gelukkig kunnen we de viering ook via internet online volgen; dat kan via deze link naar YouTube. De diensten beginnen nog steeds om 9.30 uur; in de vorige Samen Verder stond dit verkeerd aangegeven.
Mocht u zich voor zondag hebben ingeschreven en plaats willen maken voor iemand die de dienst niet via internet kan volgen, dan kunt u zich afmelden via dezelfde website als gebruikt bij het inschrijven.
En dan nog een tip: samen de dienst online beleven kan ook door met elkaar thuis af te spreken of iemand uit te nodigen (wel binnen de geldende veiligheidsregels uiteraard).
Voor wie vragen heeft of hulp nodig heeft voor het volgen van de dienst online, met het aanvragen van voorbeden of voor iets anders: neem gerust contact op met iemand in de wijkkerkenraad of met een ander gemeentelid. We zijn samen gemeente en helpen elkaar graag!

Met hartelijke groet, namens de wijkkerkenraad,
Ferdinand Coehoorn

Het complete protocol kunt u hier lezen.

Hier een link naar ons Youtube-kanaal waar de uitzendingen plaatsvinden. U kunt ook op een later tijdstip kijken.

Kerkomroep

In de Immanuelkerk is een zender van kerkomroep.nl aanwezig. De kerkdiensten worden via internet rechtstreeks uitgezonden en zijn ook op een later tijdstip te beluisteren.
Gemeenteleden die niet is staat zijn om naar de kerkdienst te komen en geen beschikking hebben over internet, komen in aanmerking voor een ontvanger van kerkomroep. Informeert u bij uw predikant, ouderling of contactpersoon.

Hier onder staan directe links naar de laatste opnamen. De opnamen met een starttijd kort voor 10:00 uur zijn de reguliere kerkdiensten. Op de website kerkomroep.nl staan meer opnamen. Daar kunt u ook opnamen downloaden.

Weet u dat er ook apps zijn voor Android, I-Phone en Windows Phone?

De Blije Mare Kajakstraat 60 1826 BV Alkmaar
2020-10-25 09:47:00 Luister
2020-10-18 09:27:00 Luister
2020-10-11 13:22:00 Luister
2020-10-11 09:27:00 Luister
2020-10-06 09:56:00 Luister
2020-10-06 08:49:00 Luister
2020-10-04 09:19:00 Luister
2020-09-27 09:17:00 Luister

Zondagsbrieven / liturgieën

Elke zondag en kerkelijk feestdagen komt er een zondagsbrief of liturgie uit met daarin de orde van dienst en mededelingen. Hieronder kunt u deze downloaden.

Uit deze versies zijn privégegevens verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

reserveer

I.v.m. coronamaatregelen kunnen de kerkdiensten door maximaal 70 30 personen bijgewoond worden. Daarom wordt u verzocht zich aan te melden via de knop hierboven.
Aanmelden kan tot de dag voorafgaande aan de kerkdienst 12.00 uur.
Mensen zonder internet kunnen zich aanmelden bij Petra, 06 13 21 23 70. Alleen op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond na 18.00 uur.

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

peuterkerk

wie is wie?