Komende vieringen

ds. A. Kramer, Heiloo

11 aug 2019  10:00 uur:
ds. J. Wolswinkel, Maarssen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

7 juli familieviering & picknick
Op 7 juli is de viering voor jong en oud en doen de kinderen in de basisschoolleeftijd de hele viering mee. De viering sluit aan bij het project dat de kinderen in de kindernevendienst in de weken ervoor hebben gedaan. In deze viering krijgen de kinderen die na de zomer voor het eerst naar de middelbare school gaan een zegen en cadeau mee voor hun nieuwe levensfase. Na de viering gaan we gezellig met z’n allen picknicken, zie hieronder.

14 juli reiszegen voor diaconale reis
In deze viering krijgen de jongeren en hun reisleiders een reiszegen voor hun diaconale reis naar Ghana.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Kerkdiensten Noord

immanuelkerkOver de kerkdiensten Sectie Noord - Immanuelkerk

Elke zondag om 10:00 uur is er een kerkdienst in de Immanuelkerk, een van de kerkzalen van kerkelijk centrum De Blije Mare in Alkmaar Noord
Het adres van het kerkgebouw is: Kajakstraat 60, 1826 DV Alkmaar.

wie is wie?

sibilla