Komende vieringen

ds. S. Verhagen

17 feb 2019  10:00 uur:
ds. M. Kraak, Opperdoes

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Samen gemeente zijn: 20 januari en 10 februari
In verband met de gaventest op 10 februari, zie hiernaast, is op 20 januari en 10 februari het thema van de vieringen: samen gemeente zijn. Wat zegt de Bijbel over samen gemeente van Christus zijn, wat is in deze tijd belangrijk voor het goed functioneren van onze gemeente en wat is onze eigen plek hierin?

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Avondmaal aan huis.

avondmaalWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16

wie is wie?