reserveer

ds. S. Verhagen

22 nov 2020  09:30 uur:
ds. F. van Melle, Oudorp

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Avondmaal aan huis.

avondmaalsstelWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16

reserveer

I.v.m. coronamaatregelen kunnen de kerkdiensten door maximaal 70 30 personen bijgewoond worden. Daarom wordt u verzocht zich aan te melden via de knop hierboven.
Aanmelden kan tot de dag voorafgaande aan de kerkdienst 12.00 uur.
Mensen zonder internet kunnen zich aanmelden bij Petra, 06 13 21 23 70. Alleen op dinsdag-, woensdag- of donderdagavond na 18.00 uur.

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

peuterkerk

wie is wie?