reserveer

ds. S. Rozendal, Alkmaar

20 feb 2022  10:00 uur:
ds. A. Baljeu en ds. C. Baljeu, Dalfsen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Vlogcatechese

Volg de vlogcatecheses van dominee Sibilla op Youtube.

Nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Kerkdiensten wijkgemeente Noord - Immanuelkerk

noord kerkzaal

Elke zondag om 10:00 uur is er een kerkdienst in de Immanuelkerk, een van de kerkzalen van kerkelijk centrum De Blije Mare in Alkmaar Noord.
Het adres van het kerkgebouw is: Kajakstraat 60, 1826 DV Alkmaar.

Welkom in de kerk!

In de kerkzaal houden we anderhalve meter aan. De stoelen de niet gebruikt mogen worden zijn gemarkeerd. We kunnen 50 mensen ontvangen, aanmelden is noodzakelijk. Gebruik de knop boven aan deze pagina. Het bijgewerkte coronaprotocol dat geldt vanaf 19-01-2022 kunt u hier inzien. De belangrijkste regels die gelden:

• Blijf thuis als u zich ziek voelt en laat je testen
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten
  • Wordt ter plekke geconstateerd dat u deze verschijnselen toch heeft, dan kunt u de kerk niet binnengaan
  • Gebruik hand-gel bij binnenkomst.
  • Gebruik een mondkapje bij het verplaatsen binnen, ook bij het koffiedrinken (met ruime tafelschikking)
  • Bij zitten op de stoel kan het mondkapje af.
  • Er mag ingetogen gezongen worden.
  • Gebruik van de garderobe is mogelijk.
  • Gebruik van toiletten is mogelijk.
  • Zorg altijd voor gepaste afstand!
  • Gebruik de ingang aan de Kajakstraat en bij het verlaten van de Blije Mare de (hoofd)uitgang aan de zijde van de Wielingenweg.
  • Voor zover de aangegeven looproutes nog aanwezig zijn is het advies deze te gebruiken

U kunt nog steeds de diensten volgen via Kerkomroep (alleen geluid) of via ons Youtube-kanaal. In de diensten waar ds. Sibilla Verhagen voorgaat kunt u dan ook gebruik maken van de life chat, bijvoorbeeld voor het aandragen van onderwerpen voor de voorbeden of gewoon om te laten weten dat u er bent.

Koffiedrinken

Na de eredienst is er geen mogelijkheid tot koffiedrinken in de hal.

Kerkomroep

In de Immanuelkerk is een zender van kerkomroep.nl aanwezig. De kerkdiensten worden via internet rechtstreeks uitgezonden en zijn ook op een later tijdstip te beluisteren.
Gemeenteleden die niet is staat zijn om naar de kerkdienst te komen en geen beschikking hebben over internet, komen in aanmerking voor een ontvanger van kerkomroep. Informeert u bij uw predikant, ouderling of contactpersoon.

Hier onder staan directe links naar de laatste opnamen. De opnamen met een starttijd kort voor 10:00 uur zijn de reguliere kerkdiensten. Op de website kerkomroep.nl staan meer opnamen. Daar kunt u ook opnamen downloaden.

Weet u dat er ook apps zijn voor Android, I-Phone en Windows Phone?

De Blije Mare Kajakstraat 60 1826 BV Alkmaar
2022-01-23 09:53:00 Luister
2022-01-16 09:52:00 Luister
2022-01-09 09:51:00 Luister
2022-01-02 09:57:00 Luister
2021-12-26 09:57:00 Luister
2021-12-25 09:55:00 Luister
2021-12-19 12:59:00 Luister
2021-12-19 09:54:00 Luister

Zondagsbrieven / liturgieën

Elke zondag en kerkelijk feestdagen komt er een zondagsbrief of liturgie uit met daarin de orde van dienst en mededelingen. Hieronder kunt u deze downloaden.

Uit deze versies zijn privégegevens verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

reserveer

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

wie is wie?

sibilla