Meld u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief

kerkdiensten

21 aug 2022  10:00 uur:
ds. S. Rozendal

28 aug 2022  10:00 uur:
ds. J. van Aller

04 sept 2022  10:00 uur:
ds. J.W. Stam

11 sept 2022  10:00 uur:
gemeenteleden

Andere diensten in het totaaloverzicht.

nieuwsbrief kinderen&kerk

Wist je dat er een nieuwsbrief kinderen&kerk is? Zo’n vier keer per jaar wordt deze via de email verspreid. Dus als je op de hoogte wil blijven van de activiteiten voor kinderen in en rond de Blije Mare, laat het aan Sibilla Verhagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kom je op de maillijst.

Ook in deze tijd mogelijk
Voor wie behoefte heeft aan pastoraal contact, een bemoedigend gesprek of even op adem komen bij de ander, dat kan ook in deze tijd. Het kan via de telefoon, maar ook heel goed via beeldbellen als videowhatsapp of skype en dergelijke. Mijn eigen ervaring is dat er via beeldbellen waardevol contact kan zijn. Vergaderen met een grote groep via beeldbellen is lastig, maar één op één contact kan op deze manier prima.

Zowel de ouderlingen als de predikant kunnen dit, zie voor de contactgegevens de colofon van Samen Verder. En als je wel graag wilt dat ondergetekende fysiek op bezoek komt, dan heb ik daar, mits op gepaste afstand, geen bezwaar tegen.

ds. Sibilla Verhagen

Afbeelding van Sayyid 96 via Pixabay

online kerkdiensten

Links naar online kerkdiensten:

koffiekopjelink: on-line koffiedrinken na de dienst

online activiteiten

link naar MS-Teams voor online activiteiten