Delta-vieringen

12 mei 2019  11:00 uur:
Menno van Eerden

KinderKerkKamp 2019

De voorbereiding voor het jaarlijkse KinderKerkKamp, voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van de basisschool, is in volle gang. Met dit kamp willen wij ervoor zorgen dat de jonge kinderen in de kerk elkaar beter leren kennen, vooruitlopend op bijvoorbeeld Provider en CJV. Vrienden, vriendinnen, neefjes of nichtjes zijn ook van harte welkom!

Ook dit jaar is Delta (Oude Kanaaldijk 2 te Alkmaar) ons basiskamp. De start van het kamp is op vrijdag 24 mei om 16.00 uur. Op zondagochtend 26 mei besluiten we het kamp in de Immanuelkerk. Na de kerkdienst en koffie/thee/fris-met-iets-erbij kunnen de kinderen weer mee naar huis.

Voorafgaand aan het kamp organiseren we 2 kennismakingsavonden. Daar leren de kinderen elkaar en de leiding spelenderwijs kennen, zodat we met een (h)echte groep aan het kamp kunnen beginnen. De kennismakingsavonden zijn op 9 en 16 mei van 18.30 tot 19.30 uur in Delta. We zouden het fijn vinden als de deelnemers beide avonden aanwezig kunnen zijn.

De kosten van het kamp zijn € 30, inclusief de kennismakingsavonden.

Dit willen ze niet missen! Zijn ze nog niet opgegeven? Schrijf de kind(eren) dan snel in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de naam en geboortedatum van de kind(eren), je adres, telefoonnummer en emailadres en op welke kennismakingsvonden ze aanwezig kunnen zijn.