folder

De Protestantse Gemeente Alkmaar organiseert diverse activiteiten. Taakgroep Vorming en Toerusting geeft tweemaal per jaar een folder uit met het activiteitenprogramma. Het programma omvat cursussen, kringen, films en andere activieiten zoals gezamenlijk museumbezoek. De folder wordt bij de gemeenteleden thuisbezorgd en er zijn exemplaren in de kerkgebouwen beschikbaar. Klik hier om de folder te downloaden.

Activiteiten afgelast

Als gevolg van de corona-pandemie en daaruit voortvloeiende maatregelen – lockdown en een avondklok – hebben we helaas moeten besluiten om een aantal activiteiten uit het Vormings- en Toerustingsprogramma af te gelasten. Het betreft de volgende activiteiten die gepland stonden voor de maanden februari en maart:
- de cursus Van ‘Ik’ naar ‘Wij’
- de Filmmiddagen in de Vrijheidskerk
- de cursus Kunst kijken met elkaar
- Schrijf-meditatiemiddag ‘Veel te laat heb ik je lief gekregen‘.

We gaan er vooralsnog van uit dat de activiteiten die in het voorjaarsprogramma staan opgenomen voor de maanden april en verder, doorgang kunnen vinden. Mocht dit toch veranderen, dan zullen wij u hierover nader informeren.

De taakgroep Vorming & Toerusting

Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay