Een groep jongeren uit de gemeente heeft de nacht voor Pasen doorgebracht met een vol programma. We begonnen met de paasnachtdienst in De Blije Mare. Na afloop fietsten we naar de Vrijheidskerk, waar de Paaschallenge op ons wachtte. Dit interactieve spel, met als thema "Verrassende verlossing", bood ruimte voor reflectie over onverwachte wegen naar verlossing en de betekenis daarvan voor onszelf en anderen.
Na de uitdaging genoten we van een aflevering van "The Chosen", vergezeld van popcorn en zelfgemaakte lekkernijen. Om wakker te blijven, speelden we actieve spellen zoals sjoelen en Skip-bo. Helaas bleef de zonsopgang verborgen achter de wolken, maar dat weerhield ons er niet van om te helpen het paasontbijt voor te bereiden, verzorgd door de Athenegroep.

Na het ontbijt bleven we alert en sloten we aan bij de paasmorgendienst in de Vrijheidskerk. Pas daarna was het tijd om eindelijk te gaan slapen, na een indrukwekkende nacht.

Maurice van Bellen

paaswake2