hit counter joomla
Kerstwandeling

Gesloten

geslotenvan 21 december t/m 7 januari
is het kerkelijk bureau
gesloten


Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.

anbi logo

Kerkbalans Digitaal 2016

kerkbalans digitaalIn 2013 heeft het College van Kerkrentmeesters een begin gemaakt met de digitalisering van Actie Kerkbalans. De afgelopen twee jaar hebben diverse mensen zich hiervoor aangemeld. Zo’n 290 leden van onze protestantse gemeente nemen nu deel aan Kerkbalans Digitaal. Doet u volgend jaar ook mee?

Hoe werkt Actie Kerkbalans Digitaal?
U stuurt een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin uw e-mailadres waarop u benaderd wilt worden voor de Actie Kerkbalans. U vermeldt in de mail tevens uw naam, adres en de wijze waarop u gewoonlijk uw kerkelijke bijdrage betaalt (via acceptgiro, automatische incasso of zelf overmaken). Van het kerkelijk bureau krijgt u dan een bevestigingsmail, met daarin uw gegevens. Via e-mail zult u daarna nader worden geïnformeerd over het vervolg.

Wij hopen dat zo veel mogelijk leden willen overgaan naar het digitaal aanleveren van de toezeggingsformulieren (voor Kerkbalans). Dit bespaart namelijk veel op de inzet en het werk van de vrijwilligers. Heeft u vragen over de digitale werkwijze, neemt u dan contact op met één van de medewerkers van het kerkelijk bureau.
Zolang het nodig is, zal naast de digitale vorm van Actie Kerkbalans, het mogelijk blijven om via de tot nu toe gebruikelijke manier uw toezegging aan te leveren.
Wij merken nog op dat het door u verstrekte e-mailadres uitsluitend voor Actie Kerkbalans zal worden gebruikt voor het doorgeven van uw toezegging. U geeft via de mail geen machtiging voor incasso of iets dergelijks.

Het College van Kerkrentmeesters.

alpha


p01
doneer 10