hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder 300

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


 

anbi logo

 

privacy 895556

Steunpunt Verlies en Rouw

Oecumenisch Aandachtscentrum De Zwaan in Alkmaar start op dinsdagmiddag 25 september met een Steunpunt Verlies en Rouw en is bedoeld voor mensen die een dierbare zijn verloren.
Wanneer je een dierbare hebt verloren kun je behoefte hebben aan een plek waar je steeds weer je verhaal en verdriet kwijt kunt (een luisterend oor) en je ervaringen kunt delen met lotgenoten. Ook- en misschien ook juist- als het verlies voor de buitenwereld al weer enige tijd geleden is.

Het Steunpunt zal elke derde dinsdag van de maand open zijn voor iedereen die een dierbare heeft verloren. De middagen starten om 14.00 uur en eindigen om 16.30 uur.
Van 14.00 tot 15.00 uur is er vooral voor de ontmoeting met elkaar. We luisteren naar uw verhaal en u kunt kennismaken met lotgenoten. Ook geven we informatie en is er een boekentafel met boeken over rouw en zingeving. Uiteraard staat de koffie/thee klaar. 
Het tweede uur, van 15.00 tot 16.00 uur zoeken we verdieping met een thema en een creatieve werkvorm/activiteit of lezing. (uiteraard bent u niet verplicht om mee te doen). Bij ieder thema kunnen ervaringen ingebracht worden. Het programma met data en thema’s is te vinden onder ‘Steunpunt verlies en rouw’ op de website van De Zwaan. www.dezwaan-alkmaar.nl 

De middagen worden begeleid door Eva Snieder-Nieuwhof en Marja Ligterink, beiden ervaren rouwbegeleiders.
Graag heten we u welkom op 25 september om 14.00 uur in het ‘Steunpunt Verlies en Rouw’ aan de Oudegracht 185. Neem gerust een familielid of vriend(in) mee.

peuterkerk

23 juni Peuterkerk: Meisje, sta op!


 

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!
doneer 10