Gesloten

samenverder 300

privacy 895556

Fietsproject - juli 2022

In de eerste plaats hartelijk dank voor het meeleven met ons project en de gedoneerde fietsen. We voelen ons hierdoor gesteund.
We hebben iets leuks meegemaakt. We kregen te horen dat een fietsenmaker gestopt is met zijn bedrijf en zijn spullen waren oud metaal waard. We zijn als team op bezoek geweest en kregen wel 25 banden voor kinderfietsen. Uit een gul hart.
We selecteren tegenwoordig de fietsen bij binnenkomst op categorieën: repareren, vrijgeven en slopen (goede onderdelen eraf halen). Dat wordt gemarkeerd op de zadels, zodat de woensdagploeg (Alkmaar) en de vrijdagploeg (Dijk en Waard) van elkaar weten waar ze aan verder kunnen werken.

Verder nog een goed bericht:
We zijn blij dat Anno Bos heeft toegezegd ons team te willen versterken. Hij gaat de komende maanden zijn plaats krijgen in ons team en hopen dat hij het naar zijn zin gaat krijgen.
Mocht u een fiets willen doneren belt u naar:
Theo Bruin, telefoon 072 512 42 02 of 06 10 19 68 85
Wij hopen dat u ons werk in uw gebeden wilt gedenken.

Een goede zomer toegewenst,
Hartelijke groet van Theo Bruin en Geert Jongsma van het “Fietsproject voor asielkinderen”

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk