banners website 20223

samenverder 300

privacy 895556

Fietsproject - mei 2022

We zijn weer vol aan het werk.
Nieuw is dat er zich een asielzoeker heeft aangemeld die ons wil helpen. Hij wil graag zich nuttig maken en is al een jaar werkloos. Hij is leergierig, heeft technisch inzicht en lijkt betrouwbaar.
Verder ziet u op de foto de gereedschapskist die we beschikbaar stellen aan wie z’n fiets zelf wil repareren. Op 11 mei werkte dat voor het eerst en dat ging heel goed. We markeren het gereedschap met gele verf en stellen ook een lijst op zodat we de boel in de gaten kunnen houden.

Mocht u een fiets willen doneren belt u naar:
Theo Bruin, telefoon 072 512 42 02 of 06 10 19 68 85.
Wij hopen dat u ons werk in uw gebeden wilt gedenken.

Hartelijke groet van Theo Bruin, Geert Jongsma van het “fietsproject voor kinderen van Asielzoekers” bij de COA in Heerhugowaard.

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk