banners website 20223

samenverder 300

privacy 895556

Bericht fietsproject - januari

Allereerst wensen wij iedereen een voorspoedig nieuwjaar toe!
Wat betreft de voortgang van ons fietsproject is er dit jaar door omstandigheden iets veranderd. Daar Enjoy is gestopt met de doorverkoop van fietsen neemt de kringloopwinkel Cyan (behorend tot de interkerkelijke organisatie Teen Challenge) dit over. De procedure blijft hetzelfde: gedoneerde fietsen worden door ons grondig nagekeken en gerepareerd in de fietsenwerkplaats op het AZC. Wij stellen dan een basisprijs vast omdat wij kosten maken voor reservemateriaal.

Na overdracht stelt Cyan een eigen verkoopprijs vast. Bij Enjoy werden de fietsen meestal verkocht aan asielzoekers en minima. Bij Cyan komt er over het algemeen een iets breder publiek dan genoemde groepen, maar uiteraard worden de fietsen daar ook tegen sterk gereduceerde prijzen verkocht. Naast ons reparatiewerk zetten we ons uiteraard ook in om AZC kinderen met defecte kinderfietsjes direct te helpen op locatie.
Mocht u een fiets willen blijven doneren dan belt u graag naar:
Dijk en Waard: Jan Gootjes, telefoon 072 571 28 45
Alkmaar: Theo Bruin, 06 10 19 68 85

Wij hopen dat u ons werk in uw gebeden wilt gedenken.
Hartelijke groet namens het fietsprojectteam COA Heerhugowaard,
Theo Bruin.