20543 adv 198x123 3

samenverder 300

privacy 895556

Begroting Diaconie 2021

Begroten is in deze tijd wel erg koffiedikkijken, vooral aan de inkomstenkant. Wanneer gaan de kerken weer vol open? Dat heeft invloed op de collecte-opbrengsten bijvoorbeeld. Wat doen de aandelen? Altijd weer een gok (incidentele baten). Anderzijds zijn de standaarduitgaven redelijk in te schatten. Deze begroting is in augustus gemaakt.

We hebben bij de diaconie besloten per 2020 structureel € 10.000 per jaar meer uit te geven aan goede doelen. Dat zit hem in meer bijdragen aan instanties (ISBA, St. Present) en diverse projecten wereldwijd. Anderzijds zijn de bankkosten gedaald, is er minder vraag naar stille hulp en zijn de collecte inkomsten (en dus uitgaven) lager begroot.

Een kort overzicht van de begroting vindt u hier.
Wilt u een volledige inzage? In de kerken ligt een aantal exemplaren ter inzage. Daarnaast kunt u bij het Kerkelijk Bureau een digitale versie bestellen. Voor vragen kunt u bij mij terecht. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Tel: 06-34867774.

Ale-Jan Algra
Penningmeester Diaconie