KB GIFbanner

samenverder 300

privacy 895556

Kerkbalans 2020

Even een korte update van de actie kerkbalans 2020. Na wat aanloopproblemen met de digitale toezeggingen loopt het inmiddels weer goed. De meeste leden die hun toezegging niet hadden gedaan zijn opnieuw benaderd door Addy van het kerkelijk bureau; en dat heeft geholpen.
Ruim 82% van de verzonden formulieren is nu binnen.

Minder leden misschien maar wel betrokken…

De toezeggingen blijven zowel in aantal als bedrag iets achter bij het vorige jaar. Dit geldt voor beide wijken. Niet zo gek: het ledenaantal daalt ook nog steeds. Daardoor zijn er minder uitnodigingen verzonden dan vorig jaar (nu: 1178 tegen 1264 in 2019). Minder leden misschien maar wel betrokken: de gemiddelde bijdragen per toezegging stijgen namelijk! Zie onderstaande grafiek.

kerkbalans0620
En dat is dan toch weer goed nieuws.
Hopelijk is het nu voor iedereen duidelijk dat de bijdrage ten goede komt aan de eigen wijkgemeente. Als we straks de balans op gaan maken zullen we de cijfers per wijk presenteren.

Namens het College van Kerkrentmeesters,
Joan Maljaars

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk