KB GIFbanner

samenverder 300

privacy 895556

Financiën in deze coronatijd

De Coronacrisis heeft veel gevolgen, ook voor onze kerkelijke gemeenschap. Wij kunnen elkaar niet meer ontmoeten en wij maken ons met name zorgen over de oudere kerkleden. Er zijn ook grote financiële gevolgen voor onze kerk. Vanaf begin maart is er geen verhuur meer van de Vrijheidskerk en De Blije Mare. Collectes leveren weinig op; gelukkig wordt er nog wel via internet gegeven. Alle vaste kosten lopen gewoon door. Een en ander zal een negatief effect hebben op de begroting.

Als dat in uw vermogen ligt, kunt u wel helpen om dit gevolg te verminderen. En dat door bovenop de VVB een bijdrage te storten op onze bankrekening: NL53 INGB 0007 5280 12. Zo helpen wij elkaar ook.
Wat betreft de VVB is er door verschillende gemeenteleden gevraagd of er dit jaar al onderscheid gemaakt tussen de opbrengst in Wijk Noord en Wijk Zuid. Dat is inderdaad het geval. De bijdrage wordt geteld in de wijk waarin u bent ingedeeld. Als u dit wilt aanpassen en/of controleren neem dan contact op met het kerkelijk bureau (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De Coronacrisis heeft ook gevolgen voor de behandeling van de jaarrekening 2019.
Er is geen mogelijkheid om de gemeente over de jaarrekening te “horen”. Toch willen wij u de mogelijkheid geven om kennis te nemen van de jaarrekening en daarover vragen te stellen. Dat kan op twee manieren. U kunt de digitale versie aanvragen bij het kerkelijk bureau. Daar kunt u ook de jaarrekening inzien, op maandag woensdag en donderdag, maar alleen op afspraak. Vragen en opmerkingen kunt u tot 15 mei sturen naar het kerkelijk bureau.
In een ander artikel zal onze penningmeester een korte toelichting geven op de cijfers.

Simon Binnendijk, voorzitter College van Kerkrentmeesters

Kerk onlinenoord    <-- klik -->    zuid

peuterkerk

21 juni 16:00 uur