hit counter joomla
KB GIFbanner

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder 300

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


 

anbi logo

 

privacy 895556

Coronavirus

De wereld is in de ban van het coronavirus. Vreemd dat zo’n minuscuul klein virusje de wereld in zijn macht heeft. Hoewel, binnen de kerk hebben we meer over wonderen en plagen gehoord.
Het aantal besmettingen in Nederland neemt nog steeds toe. Ook wij zijn ons bewust van de gevolgen van een mogelijke besmetting en verspreiding. Binnen de PGA houden we ons onverkort aan de regels die regering en RIVM hebben uitgevaardigd, ook aan nieuwe regels die ongetwijfeld nog zullen komen. Via de gebruikelijke media kan iedereen daarvan weten.

Op 12 maart jl zijn de regels inderdaad aanzienlijk aangescherpt, met voor ons als belangrijkste het vermijden van bijeenkomsten boven de 100 personen, vooralsnog t/m eind maart.
Hierop hebben de gezamenlijke kerkenraden besloten de kerkdiensten in de Immanuelkerk en in de Vrijheidskerk af te gelasten. Het gaat dan om de zondagen 15, 22 en 29 maart.
Kleinschalige bijeenkomsten kunnen nog wel doorgang vinden. Binnen de lokale kerken zullen per gelegenheid eigen afspraken daarover worden gemaakt. Hou dat goed in de gaten en luister daar naar. Mensen met griepklachten wordt verzocht om de kerk even niet te bezoeken. Het is vreemd om dingen te laten die we zo gewoon vinden, maar help elkaar daarin. Het is niet voor niets.
Nadere actuele informatie is te vinden op https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

Cor Docter

taize0Deze activiteit is afgelast i.v.m. het coronavirus


 

 

peuterkerk

29 maart Peuterkerk:
De goede herder
g
aat niet door i.v.m. het coronavirus


doneer 10