Gesloten

geslotenHet kerkelijk bureau is gesloten van 20 december tot en met 3 januari.

181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

samenverder 300

privacy 895556

Westerhout zoekt vrijwilligers

In de Zorgcirkel locatie Westerhout (van Houtenkade in Alkmaar) worden op de eerste en derde zondag van de maand oecumenische vieringen voor de bewoners georganiseerd. Deze vieringen vinden plaats in de prachtige kapel en beginnen om 10.45 uur. Bij deze vieringen zijn vanaf 10.00 uur vrijwilligers aanwezig om bewoners te begeleiden van en naar de kapel en om tijdens de vieringen bewoners te assisteren. We hebben dringend nieuwe vrijwilligers nodig. Wie van u wil eens per maand, het liefst op de derde zondag van de maand, een handje mee helpen? Het is gezellig werk en voor de bewoners van Westerhout erg belangrijk.
Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u zich wenden tot Joan Idzenga, geestelijk verzorger, telefoonnummer 06-10617712 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
kerstwandeling2019kl

peuterkerk

13 oktober Peuterkerk: Jona

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!