hit counter joomla
181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Samen Verder ontvangen via e-mail?

Meld u hier aan!

samenverder

Door u te abonneren op de digitale versie van de SV helpt u om de kosten te drukken en de bezorglast te verminderen.


anbi logo

Alphacursus

Er komt weer een Alphacursus aan! Op dinsdag 5 februari 2019 is er een introductieavond en kan je kijken of de Alpha iets voor jou is. Alpha is voor iedereen die (opnieuw) de basis van het christelijk geloof wil leren kennen. Het is gratis, gezellig en zonder gedoe. De avond begint om 18:30 met een maaltijd, daarna is er een inleidende video over het thema van die avond en vervolgens een gesprek in een kleine groep tot 21:00.

Bij de Alphacursus mogen alle vragen gesteld worden! In tien cursusavonden en een (mid)dag denken we na over de volgende vragen: Is er meer in het leven? Wat betekent Gods liefde voor mij? Hoe kan je geloven? Wie is Jezus en wie of wat is de Heilige Geest? Wat doet God in mijn leven? Wat voor boek is de Bijbel, wat is bidden en hoe zit het met de kerk? De Alpha is een uitgebreide cursus en wordt in meerdere landen gegeven. De ervaring is dat deelnemers het heel ontspannen vinden, het leuk vinden om anderen te ontmoeten en veel leren. De avonden worden geleid door Sibilla Verhagen. Zij is dominee in de Protestantse kerk in Alkmaar (in de Blije Mare).

Meer info en opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 24657848
Zie ook: alpha-cursus.nl en de vlog van dominee Sibilla op Youtube.

alphalogoalphalogo

peuterkerk

23 juni Peuterkerk: Meisje, sta op!


 

23 juni Peuterkerk Meisje, sta op!
doneer 10