Kerstwandeling

is het kerkelijk bureau
gesloten

Ghana 2019

Dankbaar en blij zijn we om u te mogen vertellen dat we volgende zomer met 10 jongeren en 3 leiding naar Ghana gaan, om precies te zijn naar het dorpje Pokukrom. Hier gaan we verder bouwen aan een school waar ruim 350 kinderen onderwijs volgen. Concreet gaan we de klaslokalen afbouwen (pleister- en schilderwerk) en een kantine bouwen bij de school.

Ook organiseren we verschillende sport- en spelactiviteiten, gaan we in verschillende klassen lesgeven (over de Bijbel en bijvoorbeeld creatieve lessen) en bezoeken we de lokale bevolking om het belang van onderwijs te verspreiden.
Om deze reis te kunnen maken is veel geld nodig, na aftrek van de eigen bijdrage is dit € 24.000. Dit geld gaan we als groep bij elkaar halen door verschillende acties te houden in De Vrijheidskerk, De Blije Mare en daarbuiten. De eerste actie waarmee we zijn gestart is de kerstbomenactie. Waarschijnlijk heeft u/heb jij ons na een van de diensten al voorbij zien komen met de inschrijflijsten, en hopelijk heeft u al een kerstboom/kerstkrans bij ons besteld. Zo niet, dan kan dit nog tot 2 december door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We bieden veel verschillende soorten en maten aan, en als u geen kerstboom wil, kan er ook een kerstkrans besteld worden. Naast de kerstbomen- en/of kerstkransverkoop zullen wij tijdens de kerstwandeling een onderdeel verzorgen. Ook verkopen wij op de kerstmarkt, die na de kerstwandeling in de hal van De Blije Mare is, leuke kerstspullen door verschillende creatievelingen gemaakt. Dus komt dan allen! Via het kerkblad, in de kerk en via facebook zullen we u op de hoogte houden van komende acties, nieuwtjes en een updates over het reeds opgehaalde bedrag. Wilt u ons steunen? Dit kan uiteraard financieel, maar we willen u ook vragen dit in gebed te doen.

Wie gaan er heen: Paulien, Iris, Madelief, Naomi, Luna, Vincent, Alexandro, Sterre, Emma, Tamara, Marloes, Laura, Jelmer.

We hebben afgelopen weken gemerkt hoeveel er vanuit de gemeenten met ons mee wordt gedacht en er vanuit allerlei gemeenteleden en groepen acties op worden gezet om het project in Ghana te ondersteunen. Namens de Ghanagroep alvast heel erg bedankt!

alpha