181113 Kerkbalans rectanle 300x250 animatie v1

Paaspakketten

Er wordt weer een paaspakkettenactie georganiseerd door de ARK (Alkmaarse Raad van Kerken) met deelname van veel Alkmaarse kerken. De paaspakketten zijn bestemd voor mensen met een te smalle beurs.
De inzameling vindt plaats op de zondagen 31 maart en 7 april in beide kerken.
Voor het vullen van de pakketten zijn we op zoek naar levensmiddelen en attenties voor kinderen en volwassenen.

Het gaat daarbij om houdbare levensmiddelen. Geschikt zijn bijvoorbeeld kaas (in plastic geseald) vlees in blik, allerlei soorten pasta´s en pastasauzen, rijst, koffie, koffiemelk, thee, suiker, broodbeleg, knabbeltjes, kruiden in potjes, muesli, enzovoort. Alcoholische dranken zijn niet geschikt. Ook allerlei toiletartikelen (bijv. tandenborstels, tandpasta, scheerspullen, zeep, deodorant), handdoeken en washandjes, theedoeken, kleur- en knutselboeken, stickerboeken (geen speelgoed) zijn van harte welkom.
Ook geld is natuurlijk welkom, daar wordt dan het nodige van gekocht. U kunt dat ter plekke geven of overmaken op rekening NL82 RABO 0376 4424 84, t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Alkmaar.

Van harte aanbevolen.
De diaconie.