Komende vieringen

ds. S. Verhagen

19 nov 2017  10:00 uur:
ds. A. Mulder, Alkmaar

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Op 5 november noemen we in de viering de namen van de mensen die ons ontvallen zijn in het afgelopen kerkelijk jaar en wordt er voor hen een bloem in het doopvont gelegd. Voor iedereen is er voorafgaand aan de viering en ook in de viering de gelegenheid om zelf ter nagedachtenis een kaarsje aan te steken. De viering doet Sibilla samen met ouderling Gerard Kluft die het afgelopen jaar ook een aantal uitvaarten heeft begeleid.

Zondagbrieven

Op de meeste zondagen en kerkelijke feestdagen komt er een zondagsbrief uit met daarin de orde van dienst en mededelingen.

Op deze pagina kunt u zondagbrieven downloaden voor zover deze beschikbaar zijn. Oude exemplaren kunnen opgevraagd worden via het hieronder vermelde e-mailadres.
Uit de op deze pagina gepubliceerde versies van de zondagsbrieven zijn privégegevens zoveel mogelijk verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

wie is wie?

sibilla