Komende vieringen

ds. A.G. Oosterhof, Warmenhuizen

10 sept 2017  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

16 juli Hemels Lawaai. Een familiedienst: een dienst voor jong en oud. De kinderen van de basisschoolleeftijd blijven in deze viering de hele tijd erbij. In deze viering staan we stil bij de kinderen die na de zomer een nieuwe fase ingaan als zij voor het eerst naar de middelbare school gaan en dan ook welkom zijn bij de jongerenclub Provider. Komt allen! We sluiten aan bij het project van de kindernevendienst dat gaat over muziek en over muziek in de Bijbel en in de kerk. We gaan in deze viering ‘Hemels Lawaai’ maken. Neem daarvoor iets mee, het maakt niet uit wat, dat goed geluid maakt.
Na deze viering gaan we picknicken om samen het goede, zomerse leven te vieren.

Op 23 juli gaan we extra zingen (dit keer in traditionele stijl met orgel)
Op 27 augustus is er een meditatieve viering. In deze viering is er naast piano- ook harpmuziek, verzorgd door Marieke van den Houten. Verder probeer ik de viering kwalitatief wat beter te laten zijn dan in de pilot. We hebben nu beamers waarmee een mooi beeld getoond kan worden.
Op 10 september is de startzondag. In samenwerking met de kunstgroep Kink, waarin ook gemeenteleden meedoen, zoeken we de verdieping in het gebed het Onze Vader en daarop geïnspireerde kunstwerken van Kink.

Zondagbrieven

Op de meeste zondagen en kerkelijke feestdagen komt er een zondagsbrief uit met daarin de orde van dienst en mededelingen.

Op deze pagina kunt u zondagbrieven downloaden voor zover deze beschikbaar zijn. Oude exemplaren kunnen opgevraagd worden via het hieronder vermelde e-mailadres.
Uit de op deze pagina gepubliceerde versies van de zondagsbrieven zijn privégegevens zoveel mogelijk verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

wie is wie?

sibilla