Komende vieringen

ds. S. Verhagen

21 mei 2017  10:00 uur:
ds. N.A. Gillebaard, Graft-De Rijp

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Op Goede Vrijdag 14 april gaat ds. Ane Mulder voor, en hij gaat gebruik maken van de beamer en aandacht geven aan de kruiswegstaties.
De Paaswake op 15 april wordt geleid door jongerenwerker Alexander Noordijk en na de viering wordt er de hele nacht in de Blije Mare gewaakt met de jongeren in de kerk. Maar wie dit verder ook een mooi idee vindt, mag vast aansluiten.
Op Paasmorgen 16 april hebben we de feestelijkste viering van het kerkelijk jaar. Collage+ is zich al aan het voorbereiden op de muziek van deze viering.

Op 14 mei wordt de viering samen met de jongeren van Delta voorbereid. Het thema is nog een verrassing. De muziek zal verzorgd worden door Deltavoices met wellicht wat extra hulp van de virtuoze handen van Bartjan Moser.
Op 25 mei, Hemelvaartsdag, is er een dienst in de Vrijheidskerk. De Blije Mare is dan gesloten.
Op 28 mei wordt onze kerkelijk werker Yvonne Smit ‘uit de bediening’ geleid. Haar werkzaamheden voor de PGA zijn vanaf die tijd echt voorbij. Na de viering is er gelegenheid om afscheid van Yvonne te nemen en haar alle goeds te wensen in haar nieuwe baan en verdere leven.

.

Zondagbrieven

Op de meeste zondagen en kerkelijke feestdagen komt er een zondagsbrief uit met daarin de orde van dienst en mededelingen.

Op deze pagina kunt u zondagbrieven downloaden voor zover deze beschikbaar zijn. Oude exemplaren kunnen opgevraagd worden via het hieronder vermelde e-mailadres.
Uit de op deze pagina gepubliceerde versies van de zondagsbrieven zijn privégegevens zoveel mogelijk verwijderd. Wilt u bijvoorbeeld toch een kaartje sturen, stuur dan een mailtje naar de makers van de zondagsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook als u een mededeling wilt plaatsen in de zondagsbrief kunt u dit verzoek sturen aan het hierboven genoemde e-mailadres. Mededelingen graag kort en bondig houden. De redactie kan besluiten om mededelingen in te korten of niet te plaatsen. De inzender wordt hierover geïnformeerd.

wie is wie?

sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48