Komende vieringen

ds. A.G. Oosterhof, Warmenhuizen

10 sept 2017  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

16 juli Hemels Lawaai. Een familiedienst: een dienst voor jong en oud. De kinderen van de basisschoolleeftijd blijven in deze viering de hele tijd erbij. In deze viering staan we stil bij de kinderen die na de zomer een nieuwe fase ingaan als zij voor het eerst naar de middelbare school gaan en dan ook welkom zijn bij de jongerenclub Provider. Komt allen! We sluiten aan bij het project van de kindernevendienst dat gaat over muziek en over muziek in de Bijbel en in de kerk. We gaan in deze viering ‘Hemels Lawaai’ maken. Neem daarvoor iets mee, het maakt niet uit wat, dat goed geluid maakt.
Na deze viering gaan we picknicken om samen het goede, zomerse leven te vieren.

Op 23 juli gaan we extra zingen (dit keer in traditionele stijl met orgel)
Op 27 augustus is er een meditatieve viering. In deze viering is er naast piano- ook harpmuziek, verzorgd door Marieke van den Houten. Verder probeer ik de viering kwalitatief wat beter te laten zijn dan in de pilot. We hebben nu beamers waarmee een mooi beeld getoond kan worden.
Op 10 september is de startzondag. In samenwerking met de kunstgroep Kink, waarin ook gemeenteleden meedoen, zoeken we de verdieping in het gebed het Onze Vader en daarop geïnspireerde kunstwerken van Kink.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 met hun (groot)ouders of verzorgers. Een oudere broer of zus is natuurlijk ook welkom. In deze viering beleven baby’s en peuters een bijbelverhaal met al hun zintuigen. Er is muziek, er is veel te zien en de kinderen mogen volop meedoen in het verhaal. De viering wordt geleid door ds. Sibilla Verhagen en duurt een halfuur. Na afloop is er wat te drinken en kunnen de kinderen spelen.

jonazondag 11 juni 2017
Met het verhaal van Jona. Dit is de laatste keer van dit seizoen! In de viering in de kerk steken we de kaars aan, bidden we, ontvangen we de zegen, zingen we liedjes bij het verhaal op bekende kinderverswijsjes, en kunnen de kinderen volop meedoen in de vertelling. Aanvang: 16:00, Blije Mare en dominee Sibilla leidt de viering. Zie verder: pg-alkmaar.nl.

verlorenschaapkamishibai1verlorenschaapjes1peuterkerk 01peuterkerk 02
scheppingbeeld2arkvannoach20161arkvannoach20164arkvannoach20165