Komende vieringen

ds. S. Verhagen

21 mei 2017  10:00 uur:
ds. N.A. Gillebaard, Graft-De Rijp

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Op Goede Vrijdag 14 april gaat ds. Ane Mulder voor, en hij gaat gebruik maken van de beamer en aandacht geven aan de kruiswegstaties.
De Paaswake op 15 april wordt geleid door jongerenwerker Alexander Noordijk en na de viering wordt er de hele nacht in de Blije Mare gewaakt met de jongeren in de kerk. Maar wie dit verder ook een mooi idee vindt, mag vast aansluiten.
Op Paasmorgen 16 april hebben we de feestelijkste viering van het kerkelijk jaar. Collage+ is zich al aan het voorbereiden op de muziek van deze viering.

Op 14 mei wordt de viering samen met de jongeren van Delta voorbereid. Het thema is nog een verrassing. De muziek zal verzorgd worden door Deltavoices met wellicht wat extra hulp van de virtuoze handen van Bartjan Moser.
Op 25 mei, Hemelvaartsdag, is er een dienst in de Vrijheidskerk. De Blije Mare is dan gesloten.
Op 28 mei wordt onze kerkelijk werker Yvonne Smit ‘uit de bediening’ geleid. Haar werkzaamheden voor de PGA zijn vanaf die tijd echt voorbij. Na de viering is er gelegenheid om afscheid van Yvonne te nemen en haar alle goeds te wensen in haar nieuwe baan en verdere leven.

.

Peuterkerk

peuterkerk“Dit is echt leuk voor kinderen!”

De Peuterkerk is een viering voor kinderen in de leeftijd 0 t/m 4 met hun (groot)ouders of verzorgers. In deze viering beleven baby’s en peuters een Bijbelverhaal met al hun zintuigen. Er is muziek, er is veel te zien en de kinderen mogen volop meedoen in het verhaal. De viering wordt geleid door ds. Sibilla Verhagen en duurt een halfuur. Na afloop is er wat te drinken en kunnen de kinderen spelen.

jezus op ezelVolgende viering: zondag 9 april 2017
Aanvang: 16.00
Locatie: Blije Mare (Kajakstraat 60 te Alkmaar)

We doen het verhaal van palmpasen!

Vieringen daarna:
zondag 11 juni 2017