Komende vieringen

ds. S. Verhagen

21 mei 2017  10:00 uur:
ds. N.A. Gillebaard, Graft-De Rijp

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Op Goede Vrijdag 14 april gaat ds. Ane Mulder voor, en hij gaat gebruik maken van de beamer en aandacht geven aan de kruiswegstaties.
De Paaswake op 15 april wordt geleid door jongerenwerker Alexander Noordijk en na de viering wordt er de hele nacht in de Blije Mare gewaakt met de jongeren in de kerk. Maar wie dit verder ook een mooi idee vindt, mag vast aansluiten.
Op Paasmorgen 16 april hebben we de feestelijkste viering van het kerkelijk jaar. Collage+ is zich al aan het voorbereiden op de muziek van deze viering.

Op 14 mei wordt de viering samen met de jongeren van Delta voorbereid. Het thema is nog een verrassing. De muziek zal verzorgd worden door Deltavoices met wellicht wat extra hulp van de virtuoze handen van Bartjan Moser.
Op 25 mei, Hemelvaartsdag, is er een dienst in de Vrijheidskerk. De Blije Mare is dan gesloten.
Op 28 mei wordt onze kerkelijk werker Yvonne Smit ‘uit de bediening’ geleid. Haar werkzaamheden voor de PGA zijn vanaf die tijd echt voorbij. Na de viering is er gelegenheid om afscheid van Yvonne te nemen en haar alle goeds te wensen in haar nieuwe baan en verdere leven.

.

Pastoraat op verzoek

Als je graag wilt dat de dominee een keer langskomt, laat het me weten, bel, whap, of mail mij. Pastoraat is er niet alleen voor in nood als er opeens sprake is van een beangstigende of dreigende situatie, maar ook als je gewoon een keer wilt praten over je (geloofs)leven. Misschien denk je: wat helpt praten nou, dat verandert toch niets? Maar zo is de ervaring van de meeste mensen niet. Praten helpt, door praten kan je anders tegen dingen aan gaan kijken, en kunnen zaken minder zwaar gaan wegen, of kan er toch ergens een opening of een richting zijn die je zo zelf alleen over het hoofd had gezien. En voor wie het lastig vindt om stil te zitten: ook wandelpastoraat behoort tot de mogelijkheden. Het liefste heb ik dat je mij direct met zo’n vraag benadert zodat we gelijk een afspraak kunnen maken. Daarmee help je mij, want dat kost mij de minste tijd, en heb je het snelst een afspraak.
ds. Sibilla (zie colofon voor gegevens)

wie is wie?

sibilla

Sibilla Verhagen, predikante