Komende vieringen

dhr. A. Noordijk

16 apr 2017  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

In de viering van 19 maart is de opening van de nieuw ingerichte Immanuëlkerk. De afgelopen weken is er al veel gebeurd en zijn er ook al veel positieve reacties gegeven. In de week voorafgaand aan 19 maart zullen de laatste puntjes op de i gezet worden en wat we dan te zien krijgen, zien we die zondag.
Op 2 april is er een bijzondere viering: ouderling Gerard Kluft zal voorgaan. Dit levert voor Gerard ervaring op om uitvaarten te leiden.
Met Palmpasen op 9 april wordt er door de kinderen in de viering een palmpasenoptocht gedaan. Groot/ouders let op: het verzoek is om zelf voor een versierde stok te zorgen.
Op Witte Donderdag 13 april vieren we avondmaal en de kinderen van de kindercatechese zullen aan deze dienst een bijdrage leveren.
Op Goede Vrijdag 14 april gaat ds. Ane Mulder voor, en hij gaat gebruik maken van de beamer en aandacht geven aan de kruiswegstaties.
De Paaswake op 15 april wordt geleid door jongerenwerker Alexander Noordijk en na de viering wordt er de hele nacht in de Blije Mare gewaakt met de jongeren in de kerk. Maar wie dit verder ook een mooi idee vindt, mag vast aansluiten.
Op Paasmorgen 16 april hebben we de feestelijkste viering van het kerkelijk jaar. Collage+ is zich al aan het voorbereiden op de muziek van deze viering.

Pastoraat op verzoek

Als je graag wilt dat de dominee een keer langskomt, laat het me weten, bel, whap, of mail mij. Pastoraat is er niet alleen voor in nood als er opeens sprake is van een beangstigende of dreigende situatie, maar ook als je gewoon een keer wilt praten over je (geloofs)leven. Misschien denk je: wat helpt praten nou, dat verandert toch niets? Maar zo is de ervaring van de meeste mensen niet. Praten helpt, door praten kan je anders tegen dingen aan gaan kijken, en kunnen zaken minder zwaar gaan wegen, of kan er toch ergens een opening of een richting zijn die je zo zelf alleen over het hoofd had gezien. En voor wie het lastig vindt om stil te zitten: ook wandelpastoraat behoort tot de mogelijkheden. Het liefste heb ik dat je mij direct met zo’n vraag benadert zodat we gelijk een afspraak kunnen maken. Daarmee help je mij, want dat kost mij de minste tijd, en heb je het snelst een afspraak.
ds. Sibilla (zie colofon voor gegevens)

wie is wie?

sibilla

Sibilla Verhagen, predikante