Komende vieringen

ds. S. Verhagen

21 mei 2017  10:00 uur:
ds. N.A. Gillebaard, Graft-De Rijp

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Op Goede Vrijdag 14 april gaat ds. Ane Mulder voor, en hij gaat gebruik maken van de beamer en aandacht geven aan de kruiswegstaties.
De Paaswake op 15 april wordt geleid door jongerenwerker Alexander Noordijk en na de viering wordt er de hele nacht in de Blije Mare gewaakt met de jongeren in de kerk. Maar wie dit verder ook een mooi idee vindt, mag vast aansluiten.
Op Paasmorgen 16 april hebben we de feestelijkste viering van het kerkelijk jaar. Collage+ is zich al aan het voorbereiden op de muziek van deze viering.

Op 14 mei wordt de viering samen met de jongeren van Delta voorbereid. Het thema is nog een verrassing. De muziek zal verzorgd worden door Deltavoices met wellicht wat extra hulp van de virtuoze handen van Bartjan Moser.
Op 25 mei, Hemelvaartsdag, is er een dienst in de Vrijheidskerk. De Blije Mare is dan gesloten.
Op 28 mei wordt onze kerkelijk werker Yvonne Smit ‘uit de bediening’ geleid. Haar werkzaamheden voor de PGA zijn vanaf die tijd echt voorbij. Na de viering is er gelegenheid om afscheid van Yvonne te nemen en haar alle goeds te wensen in haar nieuwe baan en verdere leven.

.

Avondmaal aan huis.

avondmaalWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16
e-mail: g.kluft nl@upcmail.

wie is wie?

sibilla