Komende vieringen

ds. A.G. Oosterhof, Warmenhuizen

10 sept 2017  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

16 juli Hemels Lawaai. Een familiedienst: een dienst voor jong en oud. De kinderen van de basisschoolleeftijd blijven in deze viering de hele tijd erbij. In deze viering staan we stil bij de kinderen die na de zomer een nieuwe fase ingaan als zij voor het eerst naar de middelbare school gaan en dan ook welkom zijn bij de jongerenclub Provider. Komt allen! We sluiten aan bij het project van de kindernevendienst dat gaat over muziek en over muziek in de Bijbel en in de kerk. We gaan in deze viering ‘Hemels Lawaai’ maken. Neem daarvoor iets mee, het maakt niet uit wat, dat goed geluid maakt.
Na deze viering gaan we picknicken om samen het goede, zomerse leven te vieren.

Op 23 juli gaan we extra zingen (dit keer in traditionele stijl met orgel)
Op 27 augustus is er een meditatieve viering. In deze viering is er naast piano- ook harpmuziek, verzorgd door Marieke van den Houten. Verder probeer ik de viering kwalitatief wat beter te laten zijn dan in de pilot. We hebben nu beamers waarmee een mooi beeld getoond kan worden.
Op 10 september is de startzondag. In samenwerking met de kunstgroep Kink, waarin ook gemeenteleden meedoen, zoeken we de verdieping in het gebed het Onze Vader en daarop geïnspireerde kunstwerken van Kink.

Avondmaal aan huis.

avondmaalWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16
e-mail: g.kluft nl@upcmail.