Komende vieringen

Messy Church

17 Jun 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Viering 3 juni met levensverhaal
In de viering van 3 juni gaat Marieke van den Houten haar persoonlijk geloofs- & levensverhaal vertellen. Zo kunnen we ‘het goede van ons geloof’ met elkaar delen. In deze viering is ook heilig avondmaal en na de viering is er gelegenheid voor persoonlijk gebed. De viering wordt geleid door ds. Sibilla Verhagen.

Als wie kom jij? Familieviering 15 juli & picknick
Wie is jouw favoriete Bijbelpersonage? Kom op zondag 15 juli verkleed naar de viering als je favoriete Bijbelpersonage. Ik (Sibilla) zelf zoek nog een ruwharen mantel. In deze familieviering kunnen de kinderen van de basisschool de hele viering meedoen, er is geen kindernevendienst maar wel crèche. Degenen die volgend schoolseizoen naar de middelbare school gaan, krijgen in deze viering een zegen voor hun nieuwe levensfase. Na afloop van de dienst gaan we picknicken met elkaar.

Avondmaal aan huis.

avondmaalWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16

wie is wie?