Komende vieringen

ds. S. Verhagen

23 juli 2017  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Zondag 9 juli Voorganger: ds. Nielspeter Jans. Thema: ‘Het zien van God’, met een vooruitblik op de zomerschool waarin dit thema nader bestudeerd zal worden.
We citeren Nicolaus van Cusa (1401-1464): ‘Heer, uw zien is liefhebben, en zoals uw blik mij zo vol aandacht aankijkt dat hij zich nooit van mij afwendt, zo ook uw liefde. En omdat uw liefde altijd bij mij is en uw liefde, Heer, niets anders is dan Gij zelf, die mij liefhebt, daarom zijt Gij altijd met mij, Heer. Gij laat mij niet in de steek!’
We horen niet alleen over het liefdevolle zien van God, we zien dit ook voor ons. Een moderne icoon toont ons Christus’ blik.Broeder Lentz Christus van Maryknoll detail

Broeder Lentz, Christus van Maryknoll (detail)

16 juli Hemels Lawaai
Op 16 juli is er een familiedienst: een dienst voor jong en oud. De kinderen van de basisschoolleeftijd blijven in deze viering de hele tijd erbij. In deze viering staan we stil bij de kinderen die na de zomer een nieuwe fase ingaan als zij voor het eerst naar de middelbare school gaan en dan ook welkom zijn bij de jongerenclub Provider. Komt allen! We sluiten aan bij het project van de kindernevendienst dat gaat over muziek en over muziek in de Bijbel en in de kerk. We gaan in deze viering ‘Hemels Lawaai’ maken. Neem daarvoor iets mee, het maakt niet uit wat, dat goed geluid maakt.
Na deze viering gaan we picknicken om samen het goede, zomerse leven te vieren.

Avondmaal aan huis.

avondmaalWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16
e-mail: g.kluft nl@upcmail.