Komende vieringen

ds. S. Verhagen en ds. D.P. Jans

11 feb 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Viering 21 januari met een levensverhaal.
Op zondag 21 januari zal Arie Bergwerff zijn levensverhaal vertellen, een verhaal waarin hij onder andere laat zien hoe het met zijn geloof in die jaren gelopen is. Het is een mooie vorm ‘om het goede van ons geloof’ met elkaar te delen. De viering wordt geleid door ds. Sibilla Verhagen.

Avondmaal aan huis.

avondmaalWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16
e-mail: g.kluft nl@upcmail.