Komende vieringen

ds. S. Verhagen

19 nov 2017  10:00 uur:
ds. A. Mulder, Alkmaar

Andere diensten in het totaaloverzicht.

Op 5 november noemen we in de viering de namen van de mensen die ons ontvallen zijn in het afgelopen kerkelijk jaar en wordt er voor hen een bloem in het doopvont gelegd. Voor iedereen is er voorafgaand aan de viering en ook in de viering de gelegenheid om zelf ter nagedachtenis een kaarsje aan te steken. De viering doet Sibilla samen met ouderling Gerard Kluft die het afgelopen jaar ook een aantal uitvaarten heeft begeleid.

Avondmaal aan huis.

avondmaalWanneer u niet meer in staat bent om naar de kerk te komen, dan kunnen wij U de volgende handreiking bieden. Er is een mogelijkheid het Avondmaal als u dat wenst bij u thuis te vieren.
Er hebben al enkele vieringen plaatsgevonden waarbij ook buurtbewoners aanwezig waren. Veelal waren deze buurtbewoners ook niet meer in staat om naar de kerk te gaan. Vindt u het fijn als er bij deze viering familie aanwezig is, zoals kinderen en/of vrienden, dan is dat natuurlijk mogelijk. De viering duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier.
Heeft u interesse laat het gerust weten.
U kunt hierover contact opnemen met Gerard Kluft tel. 06 43 25 59 16
e-mail: g.kluft nl@upcmail.