hit counter joomla

Komende vieringen

 
 21 jan 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen
 
 28 jan 2018  10:00 uur:
ds. P.I.C. Terpstra, Heemstede
 
 04 feb 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen en ds. D.P. Jans
 
 11 feb 2018  10:00 uur:
ds. S. Verhagen

 

Andere diensten in het totaaloverzicht.


Viering 21 januari met een levensverhaal.
Op zondag 21 januari zal Arie Bergwerff zijn levensverhaal vertellen, een verhaal waarin hij onder andere laat zien hoe het met zijn geloof in die jaren gelopen is. Het is een mooie vorm ‘om het goede van ons geloof’ met elkaar te delen. De viering wordt geleid door ds. Sibilla Verhagen.

 

facebook

De belevenissen van dominee Sibilla

Ik loop sinds een week of twaalf hard. Nou ja, eigenlijk loop ik zacht. Want om overtollig vet kwijt te raken moet je zo lopen dat je nog een gesprek kan voeren - hardlooppastoraat is dus mogelijk. En het tempo waarbij ik nog adem over heb is bij mij heel laag. Dus ik doe niet zozeer aan hardlopen maar aan zachtlopen. Het voordeel van een laag tempo is dat je nog iets van de omgeving oppikt.

Lees meer...

Kindercatechese in februari en maart

Op donderdagmiddag 15 en 22 februari, en 8 en 15 maart is er kindercatechese voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar. We doen twee keer Godly Play: het geheimenis van Pasen en over het avondmaal. We gaan een middag film kijken en we sluiten zoals ieder jaar af met een Pesachmaaltijd. Meer informatie en opgave bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel 06 24 65 78 48. De middagen zijn van 15.30 uur tot 17.15 uur in De Blije Mare.

Op zoek naar...

Wij zoeken mensen die er voor andere mensen willen zijn. Die het belangrijk vinden om iets te doen aan de eenzaamheid. Die houden van een mooi gesprek en een lach. Wij bieden: uitwisseling van kennis en ervaringen binnen verschillende generaties. Een wederzijdse waardering. Verrassende gesprekken. Een grotere betrokkenheid en begrip van verschillende generaties. Begeleiding in de eerste kennismaking en ontmoetingen.

Lees meer...

God bestaat niet, dus…

Bovenstaande tekst stond op een tweeeuromunt die ik laatst in mijn portemonnee vond. Een sticker van het Atheïstisch Verbond. Ik moest er weer aan denken bij het voorbereiden van de kindernevendienst. In de adventstijd hebben Marieke van den Houten en ik vier weken Godly Play gedaan met de kinderen. We vertelden over de betekenis van advent.

Lees meer...

Messy Church

De eerste Messy Church was in de Blije Mare was geslaagd. Met zesendertig deelnemers hadden we goede tijd rond het thema ‘Een nieuw begin’. Bij MC zit jong en oud door elkaar en leren we door dingen te doen. Het is informeel en met een gezamenlijke maaltijd. Messy komt van rommelig. De gedachte is: iedereen is met zijn of haar rommelige leven welkom.

Lees meer...

De Olde Mare

Sprekers over hun inspiratiebron in Ouderencafé Olde Mare voorjaar 2018.
Ook in het voorjaar van 2018 vindt het café de Olde Mare weer plaats. Op dit moment zijn de volgende inleiders en onderwerpen bekend:

Lees meer...

wie is wie?


sibilla

Sibilla Verhagen, predikante
06 24 65 78 48
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.